Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заваряване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заваряване

Ако мога да съм полезен за всички от форума.Без реклама да правя,казва се Институт по заваряване.
    +359 889 301 623 Явор
    Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

От: Заваряване

Там работиш или...? Питам,защото искам да се запиша на курс по заваряване.

Коментар

Да
      +359 889 301 623 Явор

Коментар

Пак така.Там си вадя хляба
        +359 889 301 623 Явор

Коментар

Дано ти бях полезен.Ако да,ще се радвам.
          +359 889 301 623 Явор

Коментар

Ухааааа ! Най - сетне сколасахме откъм време, и следващата седмица счетоводителката трябва да преведе няколко стотин лева на вашия институт за моя курс. Ужасно ще се радвам , ако ме насочиш съм преподавател , от когото наистина мога да науча полезни и важни неща. Това ,че аз си МИСЛЯ че заварявам добре , може въобще да не е вярно.
            нула884 418351 , че не знам дали имаш право на ЛС . Фамилията ми е идентична с потребителското име , което се мъдри по-горе.
            ПП
            :-))) Брадвата , нали не значи Киро Секирата , нали ???
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Приятелю, Макавеев.
              В момента когато решиш да дойдеш в Института по заваряване, може да ме потърсиш на тел: 02/9790815 г-н Михайлов
              +359 889 301 623 Явор

Коментар

Здравей изкам да попитам кои фирми са оторизирани от вас (Институт по заваряване) да провеждат курсове по заваряване във Пловдив?
                Питам тъй като сертифкат може да издава само Института по заваряване.
                Благодаря предварително!
                Поздрави!
                Костадин

Коментар

Фирмите които провеждат курсове се лицензират от НАПОО не от института по заваряване.
                  Сертификати се издават от ТЮФ, А ТестСерт , Лойд....
                  Свидетелства за правоспособност по заваряване се издават от лицензираните от НАПОО учебни центрове.Списъкът на които има в сайта на агенцията.
                  Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                    Ухааааа ! Най - сетне сколасахме откъм време, и следващата седмица счетоводителката трябва да преведе няколко стотин лева на вашия институт за моя курс. Ужасно ще се радвам , ако ме насочиш съм преподавател , от когото наистина мога да науча полезни и важни неща. Това ,че аз си МИСЛЯ че заварявам добре , може въобще да не е вярно.
                    нула884 418351 , че не знам дали имаш право на ЛС . Фамилията ми е идентична с потребителското име , което се мъдри по-горе.
                    ПП
                    :-))) Брадвата , нали не значи Киро Секирата , нали ???
                    А какво прави този човек сега-Киро Секирата
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                      Личи си ВМЕИ. За Киро Секирата дочух преди време, че е починал.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                        От доста време (светла му памет ! ) обядва на една маса с дядо Господ .
                        На мен ми беше асистент по леене . Беше пич !
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от joe007 Преглед на мнение
                          Фирмите които провеждат курсове се лицензират от НАПОО не от института по заваряване.
                          Сертификати се издават от ТЮФ, А ТестСерт , Лойд....
                          Свидетелства за правоспособност по заваряване се издават от лицензираните от НАПОО учебни центрове.Списъкът на които има в сайта на агенцията.
                          Преди 8 години карах курс при Тец София метод Ц-111 и съдове под налягане добра работа,цената си струваше ,но като международен документ не помага много ,навън ти разпъват пробата на кръст ,там се дънат и много добри специалисти.Няма значение електрожен,аргон,правят си техните тестове и не ги интересуват никакви паспорти и тюфове.
                          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                            Преди 8 години карах курс при Тец София метод Ц-111 и съдове под налягане добра работа,цената си струваше ,но като международен документ не помага много ,навън ти разпъват пробата на кръст ,там се дънат и много добри специалисти.Няма значение електрожен,аргон,правят си техните тестове и не ги интересуват никакви паспорти и тюфове.
                            Метод Ц-111 ?. Защо Ц.. И къде е изкаран курса не е толкова важно (относно валидността на документа).По-важно е от кого е издаден.. Твоя от Тец София ли е?
                            П.С.Навън какъвто и документ да имаш пак ти разпъват пробата на кръст.
                            Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Не бъркайте свидетелството за правоспособност по заваряване със сертификата.
                              Ако приемем, че свидетелството е шофьорска книжка, то сертификата е лиценз за сътезател
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X