Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да се преправи аргонов апарат от контактно палене в безконтактно ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Може ли да се преправи аргонов апарат от контактно палене в безконтактно ?

Благодаря!
    Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от wale Преглед на мнение
      Здравейте!
      А дали е възможно да дадете някакъв телефон на въпросния търговец- за Дурсун става дума.
      Предварително благодаря!
      Поздрави на всички!
      Това имам като координати . Не знам дали той стои зад сайта но продава същата техника .
      Прикачени файлове
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ториадалните 2 бр. траф/бобина много бързо ще направят студени спойки !
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Това имам като координати . Не знам дали той стои зад сайта но продава същата техника .
          Здравейте!
          За съжаление- не стои Дурсун зад профила...на посочения профил мъжки глас с известно раздразнение ме уведоми, че имам грешка. Разбираемо е според мен. А би ми се искало да вляза във връзка с Дурсун, след като има информация за него, че е коректен търговец- нещо което е рядкост в нашата опоскана държавица...
          Поздрави!

Коментар

Здравейте!
            За съжаление- не стои Дурсун зад профила...на посочения профил мъжки глас с известно раздразнение ме уведоми, че имам грешка. Разбираемо е според мен. А би ми се искало да вляза във връзка с Дурсун, след като има информация за него, че е коректен търговец- нещо което е рядкост в нашата опоскана държавица...
            Поздрави!
            Търговеца от линка който вчера ти дадох (а пък модераторите са изтрили ) също е коректен !Познавам четирима човека който си пазаруваха от него и казват че всичко е много точно :обаждаш му се разбирате се за пратката по куриер може даже да уговорите и доставяне с оглежадане и проба на стоката ,което според мен е наистина нужно и после ако има някакви проблеми пак помагал човека всакакви резевни части имал за тези апарати! Ако решиш да купуваш от него обади се на лично ,ще ти дам кординатите за връзка !
            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
              Търговеца от линка който вчера ти дадох (а пък модераторите са изтрили ) също е коректен !Познавам четирима човека който си пазаруваха от него и казват че всичко е много точно :обаждаш му се разбирате се за пратката по куриер може даже да уговорите и доставяне с оглежадане и проба на стоката ,което според мен е наистина нужно и после ако има някакви проблеми пак помагал човека всакакви резевни части имал за тези апарати! Ако решиш да купуваш от него обади се на лично ,ще ти дам кординатите за връзка !
              Линка е изтрит, защото търговски линкове не се допускат според правилата на форума. Като потърсиш в google според указанието, оставено на мястото на линка, излиза като първи резултат. Не виждам кое е сложното и невъзможното.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Линка е изтрит, защото търговски линкове не се допускат според правилата на форума. Като потърсиш в google според указанието, оставено на мястото на линка, излиза като първи резултат. Не виждам кое е сложното и невъзможното.
                Спарки ,аз съм във форума от доста отдавна и знам правилата ,НО това не първия случай в който се публикува търговски сайт,провери по темите да видиш колко такива сайтове са публикувани..... и на ДЕЛ и на ВИКИ Б и на други … включително и в твоята залепена тема има търговски линк на BEN-ROYAL !?

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                  Спарки ,аз съм във форума от доста отдавна и знам правилата ,НО това не първия случай в който се публикува търговски сайт,провери по темите да видиш колко такива сайтове са публикувани..... и на ДЕЛ и на ВИКИ Б и на други … включително и в твоята залепена тема има търговски линк на BEN-ROYAL !?
                  Търговския линк на ben royal е сложен с цел групова поръчка със сериозни отстъпки и нулева печалба от моя страна (освен някои и друг нов приятел във форума). Все ми се струва че има малка разлика.
                  В темата с линкове към Del и Вики Б съм поставил въпроса, когато му е било времето и така се реши тогава, не от мен.

ПП: И впрочем имаше по едно време промяна (към затягане) в правилата. Не помня ония линкове преди, или нея са наслагани. Аз никога не съм крил пристрастията си към Del, и затова в нито един случай решенията за това какво да остане не са взимани от мен. А нямам и права в тоя раздел. Лично не помня и да съм слагал линк към Del или друг. Напоследък практикувам точно като при въпросния изтрит линк - слагам фраза за търсене в търсачка с кратки указания. Практически почти е еквивалентно на линк, само дето индексиращите програми не трупат статистика за въпросния сайт че да им излиза по-нагоре в резултатите. Затова и правилата с линковете се промениха по едно време. Форума се индексира доста активно, защото е голям, и това носи пряк безплатен резултат за линковете, публикувани в него, особено в по-нови постове. Да, ама безплатен обяд още никой не е измислил, макар много хора да твърдят обратното.
                  Последно редактирано от sparkybg; 31-10-12, 14:05.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте!
                    Безкрайно много съжалявам за случилото се и че, аз съм ви въвлякъл в един напълно ненужен спор. Извинявайте, аз съм виновен! Не се препирайте...няма нужда. Аз мисля, че обясних защо помолих за координати- защото някой от вас е констатирал ,че на въпросния човек може да се има доверие! А това е много ценна информация! Това лично за мен е помощ! А нали това е целта на форума- да споделяме инфо, каквото и да е то! Трябва ли член на вашия форум да се опари от некоректни хора за да трупа опит? Ако прегрешението на колегата, който се осмели да ми даде инфото е толкова значително, то аз не виждам смисъл да съм член на форума...
                    Въпреки огорчението ми поздравявам всички! И се веселете . Днес е един малко чужд празник, но празник.
                    Поздрави!В.Спиридонов

Коментар

Здравейте!
                      Поздрави!
                      Дурсун идва всяка събота сутрин на битака в София .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Здравейте!
                        Безкрайно много съжалявам за случилото се и че, аз съм ви въвлякъл в един напълно ненужен спор. Извинявайте, аз съм виновен! Не се препирайте...няма нужда. Аз мисля, че обясних защо помолих за координати- защото някой от вас е констатирал ,че на въпросния човек може да се има доверие! А това е много ценна информация! Това лично за мен е помощ! А нали това е целта на форума- да споделяме инфо, каквото и да е то! Трябва ли член на вашия форум да се опари от некоректни хора за да трупа опит? Ако прегрешението на колегата, който се осмели да ми даде инфото е толкова значително, то аз не виждам смисъл да съм член на форума...
                        Въпреки огорчението ми поздравявам всички! И се веселете . Днес е един малко чужд празник, но празник.
                        Поздрави!В.Спиридонов
                        Никой с никого не се е припирал. Не обичам да има неясноти. Преки линкове към търговски и фирмени сайтове вече (от доста време всъщност) не се толерират - горе обясних защо. Разликата с другото е още 2-3 цъкания на мишката. Не виждам каква е драмата!?

Коментар

Аз не мислех повече да взимам отношение по въпроса ,въпреки че обясненото не ме удовлетворява …но неясноти по този въпрос винаги ще има защото въпроса с безплатна реклама не може да бъде решен само със забрана на публикуване на линкове, … но мисля да спирам до тук ,наистина няма никакъв смисъл от каквито и да е разисквания след като резултат от тях няма да има.

Коментар

Някой може ли да даде линк или схема (принцип на действие ) на безконтактно палене за аргонов апарат AC.
                            Апарата не е инверторен и е с контактно палене. Целта е да се направи безконтактно палене.
                            Или поне блокова схема как се правят нещата на практика.
                            LZ5ZI qth HASKOVO
                            Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

Първоначално публикуван от ivan4o Преглед на мнение
                              Някой може ли да даде линк или схема (принцип на действие ) на безконтактно палене за аргонов апарат AC.
                              Апарата не е инверторен и е с контактно палене. Целта е да се направи безконтактно палене.
                              Или поне блокова схема как се правят нещата на практика.
                              Да не би да е имало безконтактно палене и да е дефектирало.....!?Защото ми се струва доста интересна тая работа - AC апарат с контактно палене ?Каква марка е тоя апарат ?

Коментар

Не знам.

Това успях да снимам.
                                LZ5ZI qth HASKOVO
                                Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X