Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да се преправи аргонов апарат от контактно палене в безконтактно ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Може ли да се преправи аргонов апарат от контактно палене в безконтактно ?

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
    Как да не става за алуминий !Апаратчето много добре ще заварява с алуминиеви електроди !
    За заваряване - заварява. Дали е много добре - друга тема.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Re: От: Може ли да се преправи аргонов апарат от контактно палене в безконтактно ?

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
      Как да не става за алуминий !Апаратчето много добре ще заварява с алуминиеви електроди !
      Имам такъв от 2г. само че на него пише фрониус пробвах го с алуминиеви електроди но не стана заварката става на топчета трудно пали електрода не съм много на ясно в кое е проблема.

Коментар

Въпрос към СПАРКИ бг,ако може някакви кординати.0899926446 това емоят телефон

Коментар

Сега се сещам каква беля направих при първото пускане на апарата като аргон.Обърнах кабелите и ми стопи волфрама .Във радиатора се виждат едни малки трафчета които леко са нагорели.Може ли да се оправят.имали ги,и горе долу какво ще струва.Благодаря на всички.

Коментар

0osemosem9nula72757 ми е телефона.

Ако за ремонт, aig (виж 4 мнения по-горе) е твоя човек:
            Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
            Докарай го при нас в работилницата и ще го погледнем.
            Този е третия неработещ който ще дойде.
            Звънни му да се разберете.

Пак казвам - проблема сигурно е дребен.
            На снимките не виждам нищо нагоряло. А и от обръщане на кабелите не може да се прецака нищо. Предвиден е да работи и с обърнати кабели както като електрожен, така и като ВИГ.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Обръщането на кабелите прецаква волфрама и нищо повече.
              Трафчетата които се виждат в радиатора са ти силовите трафчета.
              Те трябва да видят страшно мого зор за да се повредят.
              Обади ми се на 0889 522 036 - Асен Георгиев
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Някои може ли да ми посочи коя платка и кое по точно е за високочестотното запалване,на снимките на предишната страница

Коментар

На най-долната платка, елементите в най-предната и част.

Ако има нужда от повече обяснения, по-добре занесете машината на някой, който знае с какво се захваща. За разбиращ въобще от електроника човек частите на запалването са очевидни, дори никога да не е отварял инверторен електрожен.

Коментар

Два пъти разглобяване и сглобяване на апарата ,без нищо да правя,проработи безконтактно палене.Много благодаря на всички.

Коментар

Както е проработило така и ще спре! А това китайче е добре да се прегледа от специалист за което имаш вече предложение.
                      Знам, че не съм цвете за мирисане, и характера ми не е златен, ма вчера една черна котка кат ми напрай път и си плю три пъти през рамото, зех да се замислям!

Коментар

А ми да ,наистина не е лошо да се прегледа от специалист ,защото както каза и колегата може пак да спре ,а пък ако така те устройва можеш да го разглобяваш всеки път когото решиш да работиш с него !!!
                        Имал съм повреди включително и на маркова машина (Fronius) който всяка сутрин го стартирах със шамари ,но и така не можаха да открият повредата защото докато пристегнеше в сервиза от друсането в колата всичко му се наместваше и заработваше нормално!
                        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Сега като работи можеш ли да видиш каква е повредата?

Коментар

Първоначално публикуван от stela stoqnova2 Преглед на мнение
                            Сега като работи можеш ли да видиш каква е повредата?
                            Трудно но не и невъзможно!
                            АИГ-Заваряване ООД
                            Заваръчни апарати "DEL"
                            http://www.aigwelding.com
                            0889 522 036

Коментар

Здравейте!
                              А дали е възможно да дадете някакъв телефон на въпросния търговец- за Дурсун става дума.
                              Предварително благодаря!
                              Поздрави на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от wale Преглед на мнение
                                Здравейте!
                                А дали е възможно да дадете някакъв телефон на въпросния търговец- за Дурсун става дума.
                                Предварително благодаря!
                                Поздрави на всички!
                                Потърси в Google "VIKI-MASHINI
                                Последно редактирано от nickbochev; 30-10-12, 20:09. Причина: премахване на търговски линк
                                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X