Имам от 10тина години електрожен от тези Пещерските.Работеше до сега перфектно.От есента не е работено с него и днеска като опитах да заварвам открих че както и да въртиш ключа няма никакъв ампераж.Електрода само припуква и присветква и това.Какво може да му е станало и къде да го нося по София ако има точен майстор.Ако може някой колега да помогне ще бъде добре.Няма никъде опушено или следи от нещо просто изведнъж излезе от строя

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за отказал електрожен
Свий
X
-
От: Помощ за отказал електрожен
Е това е ама се не види.Вътре между навивките влизат едни жици
А пък аз с разните му навивки и ампери съм на вие с главно В
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Ключа изглежда перфектно шубе ме е нещо да не се е...ва вътре между навивкитеПървоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНай-вероятно те върти ключа/стопен или силно нагорял и мръсен контакт/, почни от него - ако не се оправи, тогава търси майстори.
гледам го гледам и кво гледам като не знам къде
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Не може да има голяма изненада между навивките - те или работят, или не. Ако работят наполовина, ще бучат ужасно и ще греят много, веднага ще забележиш.Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеЕ това е ама се не види.Вътре между навивките влизат едни жици
А пък аз с разните му навивки и ампери съм на вие с главно В
Коментар
-
А разглобяван ли е за проверка щепсела? На колко контакта го пробва? Да не се е повредил удължителя ако е използван такъв за пробата. При само евентуално допиране на проводниците в щепсела или контактите няма да тръгне. И самият захранващ кабел на електрожена може някъде да се крепи на 5-6 жички, които няма как да поемат товара.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Здравейте,
Това както го описваш прилича на ключ, който нещо се бъзика.
По-простата причина може да е кабелна (щепселна) повреда.
Пробвай го и на друг контакт за всеки случай.
Спокойно можеш да го донесеш да го погледнеме на Орион до Трафик Пътна Сигнализация. Само ми се обади преди да тръгнеш.
Коментар
-
Свали му капаците и притегни де що видиш връзка . По принцип на тия електрожени слабо място им е ключа но едва ли е нагорял на всички позиций все на някое трябва да работи .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Електрожена почти не е видял работа.Заварки съм си правил по камиона едва ли има и 10 часа пълна работа затова ме изненада.На никой не съм го давал само аз съм работил с него.Благодаря на всички ше се обаждам

ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар