Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за отказал електрожен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за отказал електрожен

Имам от 10тина години електрожен от тези Пещерските.Работеше до сега перфектно.От есента не е работено с него и днеска като опитах да заварвам открих че както и да въртиш ключа няма никакъв ампераж.Електрода само припуква и присветква и това.Какво може да му е станало и къде да го нося по София ако има точен майстор.Ако може някой колега да помогне ще бъде добре.Няма никъде опушено или следи от нещо просто изведнъж излезе от строя
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

От: Помощ за отказал електрожен

Лоши контакти имаш някъде по веригата. Разглобяване и сглобяване трябва.

Коментар

Е това е ама се не види.Вътре между навивките влизат едни жициА пък аз с разните му навивки и ампери съм на вие с главно В
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Най-вероятно те върти ключа/стопен или силно нагорял и мръсен контакт/, почни от него - ако не се оправи, тогава търси майстори.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Най-вероятно те върти ключа/стопен или силно нагорял и мръсен контакт/, почни от него - ако не се оправи, тогава търси майстори.
          Ключа изглежда перфектно шубе ме е нещо да не се е...ва вътре между навивкитегледам го гледам и кво гледам като не знам къде
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Е това е ама се не види.Вътре между навивките влизат едни жициА пък аз с разните му навивки и ампери съм на вие с главно В
            Не може да има голяма изненада между навивките - те или работят, или не. Ако работят наполовина, ще бучат ужасно и ще греят много, веднага ще забележиш.

Коментар

п.п. ако до почивните дни още не са потръгнали нещата, ще дойда да дам едно рамо.

Коментар

А разглобяван ли е за проверка щепсела? На колко контакта го пробва? Да не се е повредил удължителя ако е използван такъв за пробата. При само евентуално допиране на проводниците в щепсела или контактите няма да тръгне. И самият захранващ кабел на електрожена може някъде да се крепи на 5-6 жички, които няма как да поемат товара.
                Последно редактирано от коко келеша; 01-06-11, 16:49. Причина: допълнение
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Здравейте,
                  Това както го описваш прилича на ключ, който нещо се бъзика.
                  По-простата причина може да е кабелна (щепселна) повреда.
                  Пробвай го и на друг контакт за всеки случай.
                  Спокойно можеш да го донесеш да го погледнеме на Орион до Трафик Пътна Сигнализация. Само ми се обади преди да тръгнеш.
                  АИГ-Заваряване ООД
                  Заваръчни апарати "DEL"
                  http://www.aigwelding.com
                  0889 522 036

Коментар

Свали му капаците и притегни де що видиш връзка . По принцип на тия електрожени слабо място им е ключа но едва ли е нагорял на всички позиций все на някое трябва да работи .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Електрожена почти не е видял работа.Заварки съм си правил по камиона едва ли има и 10 часа пълна работа затова ме изненада.На никой не съм го давал само аз съм работил с него.Благодаря на всички ше се обаждам
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X