Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Транзистори SFT 212

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Транзистори SFT 212

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
    п.п. Спарки, може ли по-подробно?
    Клас D значи усилвател с PWM модулация. Постигат ефективност до 95%, но за високи честоти не се справят много добре. За мегафон обаче се е утепало, тъй като там се търси джангъра, а не качеството.

...обаче не знам дали някой продава сглобено, на китче.

Обиколи магазините, дето продават сглобени китове. Виж и в сайта на "Добри кит". Трябва ти микрофон, предусилвател и крайно стъпало. Между предусилвателя и крайното стъпало слагаш един LC филтър, та да отрежеш ниските (не ти трябват така или иначе), че евентуално да пестиш ток. Последното обаче не е задължително.

Предполагам си има копче, за да говориш. През него прекарай захранването.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Клас D значи усилвател с PWM модулация. Постигат ефективност до 95%, но за високи честоти не се справят много добре. За мегафон обаче се е утепало, тъй като там се търси джангъра, а не качеството.

...обаче не знам дали някой продава сглобено, на китче.

Обиколи магазините, дето продават сглобени китове. Виж и в сайта на "Добри кит". Трябва ти микрофон, предусилвател и крайно стъпало. Между предусилвателя и крайното стъпало слагаш един LC филтър, та да отрежеш ниските (не ти трябват така или иначе), че евентуално да пестиш ток. Последното обаче не е задължително.

Предполагам си има копче, за да говориш. През него прекарай захранването.
      Има си копче, на микрофона, който пък е отделно от самия мегафон.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

Проблема е решен - устройството вече работи. Факирът в електротехниката - Сашо (с Москвичите), намери 2 работещи SFT 212 от някакво старо шаси и ги замени. Освен това разкара всички изпукали и изтекли електролитни кондензатори.
        В резултат на което тази архаична фуния, този античен рог, започна да звучи както подобава. На 24-ти ще овикаме София яко.

Ако напред във времето създаде някакъв проблем, тогава ще му мисля друга платка.
        Благодаря на включилите се!
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Ми екстра! Явно покрай правенето на експонатите на 4 колела сте придобили тренинг за изнамерване на части и за всичко друго от тяхното време.

Сега като ми потрябва нещо старо, ще знам кой да питам.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Той калпазанина няма да качи снимки, ама хайде аз ще го направя

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

A, Сашо е уникален образ! От малък се е захванал да ремонтира стари лампови телевизори и радиа (грамофони, магнетофони...). Има всичките серии на Опера, както и много други подобни. Знае наизуст всички компоненти (лампи, кондензатори, резистори) на всички по-разпространени телевизонни приемници у нас. Като почнем от Опери и Пирини, минем през Стадиони и Софии, та стигнем до Велико Търново, Електон, Рубин и др. Стабилен е.

Иначе ето го виновника за тази тема:

п.п. Ванкааа много си бърз бре! Кога ти ги метнах снимките по скайпа, кога ги качи тук!? Ццц

п.п.2 Както се вижда от снимките, остава само да му изрежа някакъв заден капак. Ама това е дреболия.
              Последно редактирано от м20_маниак; 12-05-10, 01:04.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                A, Сашо е уникален образ! От малък се е захванал да ремонтира стари лампови телевизори и радиа (грамофони, магнетофони...). Има всичките серии на Опера, както и много други подобни. Знае наизуст всички компоненти (лампи, кондензатори, резистори) на всички по-разпространени телевизонни приемници у нас. Като почнем от Опери и Пирини, минем през Стадиони и Софии, та стигнем до Велико Търново, Електон, Рубин и др. Стабилен е.

Иначе ето го виновника за тази тема:

п.п. Ванкааа много си бърз бре! Кога ти ги метнах по скайпа, кога ги качи тук!? Ццц

п.п.2 Както се вижда от снимките, остава само да му изрежа някакъв заден капак. Ама това е дреболия.
                Шшшшш къде ме търсиш ти, снощи гледах едни филми с Нинджи и ... нямам стигане В замундата качват едни ретро филми от 1985г. които едно време гледахме на видео касети и си спомням младоста
                За заден капак знаеш ли какво се сетих, я отиди в Метро, там има много пластмасова посуда, намери съдинка с подходящ диаметър и после ще я клъцнеш.За вземане на размер посети щанда за инструменти и вземи една рулетка за малко
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Да бе, ей си'а литнах към Метро. Утре обръщам всички саксии вкъщи и намирам най-удобната паничка.

За ретро филмите от 85-та нямам думи - дъртаци! Междувпрочем днес, подтикнат от една тема тук, гледах за 'амнайсти път Любимец 13. Пък ти си скачай с нинджите.
                  Последно редактирано от м20_маниак; 12-05-10, 01:23.
                  С "Фармахим" - непобедим
                  Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X