Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диоди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Диоди

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Намерих диоди, проблема решен. DS75-12B, киловолт и нещо, 110А, на 60-70А пада е около волт.
    Темата може да се заключва.
    Е кажи поне от где, цена, такива подробности. Все на някой може да потрябва.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      ...Темата може да се заключва.
      да бе, егоист. На друг като му потрябват диоди - ряпа да яде?

Коментар

Въй... вярно малко егоистични... сори!

Разбрахме се с бат'Тошко, официалната цена е към 29 кинта, аз ползувам известни отстъпки. Не знам от къде ги доставя той, не съм се интересувал.

П.П. Нямам идея кокло са бързи, в моя случай не е и интересно. Ако остане време тия дни може да направя някоя проба, но не обещавам.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Имам диоди ВК2-200 с охлаждащ радиатор. http://www.155la3.ru/vk2_200.htm

Коментар

Първоначално публикуван от vasilvvs Преглед на мнение
            Имам диоди ВК2-200 с охлаждащ радиатор. http://www.155la3.ru/vk2_200.htm
            И аз имам някокло такива останали, но нещо хич не ми се вързват на посочените в линка 0.65 волта. Поне тия бройки, дето са при мен при 100А упорито са над 2.5V. Проверявал ли си как се държат при товар? Може пък тия моите да са скапани нещо...
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не съм ги проверявал. Честно казано и на мен ми се вижда малко този пад под 1V при максимален товар. До преди това не бях ги и търсил в справочниците само знаех,че са за ток до 200А.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X