сега пък снимките ги прави такива
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
пак проблем с цифровия апарат
Свий
X
-
Е? На тая последната снимка какво не ти харесва? Според мене що-годе бива.
Какъв ти е апарата ако не е тайна (марка/модел), защото снимките ми прилича на снимани с някаква евтина сапунерка, дето е с CMOS матрица даже, но дори и така да е, на малка резолюция не би трябвало снимките да стават толкова лоши
Това с оченцето е за red eye reduction (премахване на "червени очи"), а "А"-то е в режим на автоматични настройки.Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
То информацията си я има в снимката: DM425Zr, Daisy Multimedia Ltd ...Първоначално публикуван от HDКакъв ти е апарата ако не е тайна (марка/модел), защото снимките ми прилича на снимани с някаква евтина сапунерка, дето е с CMOS матрица даже, но дори и така да е, на малка резолюция не би трябвало снимките да стават толкова лоши
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Дейзито не са особено сполучливи фотоапарати, обаче все пак не са и толкова зле - но пак казвам, дори и на малка резолюция не би трябвало да са толкова лоши снимките. Аз с дейзи (не помня модела вече, но е модел отпреди поне 3 години) веднъж успях да направя просто перфектна снимка
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
ами то като става въпрос за марки аз от 2 години съм с олимпус350 и никви настроики не барам-то всичко си прави само и снимките стават перфектни,преди него се мъчех с два други-едното китаиско нещо си,другото слим3000-те постоянно им бърниках в настроиките и понякога на късмет вадеха и хубави снимки.сега снимам само на наи високата резолюция 2048Х1536хигн,и другото на автоматично и нито една снимка не ми е гадна.Отделно дето може да си ги увеличаваш доста пъти без да се получи размазване образите.
а това с тази малка резолюция и смос матрица просто не виждам как ще извади хубави снимки.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар