Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пак проблем с цифровия апарат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пак проблем с цифровия апарат

сега пък снимките ги прави такива
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

мисля че тази снимка е правина през деня със светкавица.възможно ли да е от това

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев
      мисля че тази снимка е правина през деня със светкавица.възможно ли да е от това
      Не. Няма никакъв проблем да се снима през деня със светкавица. В някои ситуации е дори желателно за да се получат добри резултати.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

да ама снимките от разходката на беклемето бяха супер,нищо по настройките не е пипано а виж какви стават

Коментар

Имам съмнения, че имаш повреда в апарата. Възможно е да е станало от удар. За съжаление си избрал най неподходящата марка. Горещо ти препоръчвам да се оттървеш от него.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

тази е правена в режим светкавица и едно А

сащия + едно оченце,мисля че е за червено очи

тази без нищо

Коментар

Нищо ново не виждам. Апаратът не може на автоматичен режим да опознае осветлението и да направи сам корекцията на бялото. Грозна картинка. Мисля че, е за сервиз. Ако не е гаранционен не си струва даже и ремонта.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

апарата няма ли нагласяне на пикселите.струва ми се че това е сложено на няква слаба резолюция но не и 1024Х768 или повече.

Коментар

640/480

Коментар

тази е правена на 1280/960са с светкавица и тва въпросното А дет незнам за какво е

Коментар

Е? На тая последната снимка какво не ти харесва? Според мене що-годе бива.
                      Какъв ти е апарата ако не е тайна (марка/модел), защото снимките ми прилича на снимани с някаква евтина сапунерка, дето е с CMOS матрица даже, но дори и така да е, на малка резолюция не би трябвало снимките да стават толкова лоши
                      Това с оченцето е за red eye reduction (премахване на "червени очи"), а "А"-то е в режим на автоматични настройки.
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

А-то мисля че е автоматична светкавица
                        като снимаш натъмно автоматично я пуска а като е светло си снима без нея

Коментар

Първоначално публикуван от HD
                          Какъв ти е апарата ако не е тайна (марка/модел), защото снимките ми прилича на снимани с някаква евтина сапунерка, дето е с CMOS матрица даже, но дори и така да е, на малка резолюция не би трябвало снимките да стават толкова лоши
                          То информацията си я има в снимката: DM425Zr, Daisy Multimedia Ltd ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Дейзито не са особено сполучливи фотоапарати, обаче все пак не са и толкова зле - но пак казвам, дори и на малка резолюция не би трябвало да са толкова лоши снимките. Аз с дейзи (не помня модела вече, но е модел отпреди поне 3 години) веднъж успях да направя просто перфектна снимка
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

ами то като става въпрос за марки аз от 2 години съм с олимпус350 и никви настроики не барам-то всичко си прави само и снимките стават перфектни,преди него се мъчех с два други-едното китаиско нещо си,другото слим3000-те постоянно им бърниках в настроиките и понякога на късмет вадеха и хубави снимки.сега снимам само на наи високата резолюция 2048Х1536хигн,и другото на автоматично и нито една снимка не ми е гадна.Отделно дето може да си ги увеличаваш доста пъти без да се получи размазване образите.
                              а това с тази малка резолюция и смос матрица просто не виждам как ще извади хубави снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X