Имам съмнения, че имаш повреда в апарата. Възможно е да е станало от удар. За съжаление си избрал най неподходящата марка. Горещо ти препоръчвам да се оттървеш от него.
Нищо ново не виждам. Апаратът не може на автоматичен режим да опознае осветлението и да направи сам корекцията на бялото. Грозна картинка. Мисля че, е за сервиз. Ако не е гаранционен не си струва даже и ремонта.
Е? На тая последната снимка какво не ти харесва? Според мене що-годе бива.
Какъв ти е апарата ако не е тайна (марка/модел), защото снимките ми прилича на снимани с някаква евтина сапунерка, дето е с CMOS матрица даже, но дори и така да е, на малка резолюция не би трябвало снимките да стават толкова лоши
Това с оченцето е за red eye reduction (премахване на "червени очи"), а "А"-то е в режим на автоматични настройки.
Какъв ти е апарата ако не е тайна (марка/модел), защото снимките ми прилича на снимани с някаква евтина сапунерка, дето е с CMOS матрица даже, но дори и така да е, на малка резолюция не би трябвало снимките да стават толкова лоши
То информацията си я има в снимката: DM425Zr, Daisy Multimedia Ltd ...
Дейзито не са особено сполучливи фотоапарати, обаче все пак не са и толкова зле - но пак казвам, дори и на малка резолюция не би трябвало да са толкова лоши снимките. Аз с дейзи (не помня модела вече, но е модел отпреди поне 3 години) веднъж успях да направя просто перфектна снимка
ами то като става въпрос за марки аз от 2 години съм с олимпус350 и никви настроики не барам-то всичко си прави само и снимките стават перфектни,преди него се мъчех с два други-едното китаиско нещо си,другото слим3000-те постоянно им бърниках в настроиките и понякога на късмет вадеха и хубави снимки.сега снимам само на наи високата резолюция 2048Х1536хигн,и другото на автоматично и нито една снимка не ми е гадна.Отделно дето може да си ги увеличаваш доста пъти без да се получи размазване образите.
а това с тази малка резолюция и смос матрица просто не виждам как ще извади хубави снимки.
Коментар