Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся шарени жици.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    До: Търся шарени жици.

    Знаеш ли, ще ги приема с благодарност. Но не преди да позяпам сеира тука. Ами чак когато костния мозък на мамутите се размръзне, и електроните стигнат до скоростта на поне строшените ядрени ускорители. А то целия научен бюджет на европчето беше похарчен два пъти, само за да се стигне до идеята че "и така колата върви, беее, пъъък", само дето не стига много далече. Да, ЦЕРН. Там някъде е и идеологията на гаражния тунинг на уж свръхджиповете.
    А когато настъпи изтрезняването, ти ще ми ги продаваш тия неща тука публично, по 100 долара метъра. Аз пак публично ще ги препродавам по 500 долара, и ще разправям за правата на честния бусинес, манагерството, и за некои временни трудности с бюжета. Какво ще правим с честно откраднатите пари, ще разказваме само в темата за ТНТМ. Докато си нахлузват обратно гащите, келнерките с удивление ще разглеждат фишовете от заплатите ни, зер как така са се вързали на бедняци, обаче това е една друга, закрита тема.
    Ние богаташите, си имаме собствен хумор. Аз и собствеността не си знам, какви ти там пари и бикини на пода от един поглед ... *прозява се*
    Чакаме брато, чакаме. Рано или късно, публиката ще узрее. Бананите ще паднат. Ние все едно вече лежим на най-добрите места, няма къде да мърдаме. Еле па с толкова приятели и честни другари.
    Тежко на нищите мангизлии ... Зер шарени жици за пари - йок. Фул йок, бих казал, пардон на сеньоритите и прочее бакали.
    Последно редактирано от Стефан; 26-11-09, 08:28.

    Коментар


    • #17
      До: Търся шарени жици.

      Проверих. Оранжева има бол, обаче с виолетовата - проблем. Има бордо на 2 квадрата, ако ти върши работа, мога да взема и да ти пратя.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

      Коментар


      • #18
        До: Търся шарени жици.

        Във всички скъпо струващи ремонтни ръководства, голямо внимание се обръща на електрическите схеми. Дадени са цветове, сечения, разположение и всякакви други данни за километрите жици опасващи автомобилите. Отделно има таблици с цветови индекси. Да работиш и да пееш! Да, ама не! На схемата е даден синкаво-пембян кабел отиващ от А до В. Гледаш, пулиш се, отиваш на очен (не станах ли далтонист ), но така и не откриваш въпросния цвят.
        Много често срещащо се! А ти си седнал да оплакваш Уаза...
        Ще стане и с бяла жица. Вервай ми! Не можеш да го допуснеш? Ами отбележи го на схемата!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X