Виолетова, 0,75 мм2, две парчета по 3-4 метра, и оранжева 2 - 2,5 мм2, пак две парчета по 3-4 метра.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся шарени жици.
Свий
X
-
До: Търся шарени жици.
Няма ли по Практикер, Бриколаж...
Имам купища жици, но с други цветове и друго D, пък и с други дължини.
Ако е за фарове, ето един номер:
Близо до фаровете слагаш релета. Пускаш един дебел до релетата и куп тънки за управлението им. Печелиш от мед, разтоварваш ключовете, няма пад на напрежение и ламбите светят по-яко.
И се чудя защо не го знаеш!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ! Стефан си слага газова уредба!
/спам
Коментар
-
Те и сега релетата са при единия фар. Което искам да разтуря. Груба грешка от гледна точка на надеждността - из цялата кола на тънък слой са размазани силови и управляващи кабели. Вместо да отиват само силовите.
В магазините се гордеят че нямат и такива, и онакива, и никакви. Гордеят се ...
По социализма било дефицит, а? Че то сега е по-голямо нямане от тогава.
Коментар
-
Провери по сервизите за автоаларми и автоозвучаване.
И в магазините трябва да има, в СЗ се сещам поне за три места, но ми е силно затруднено обикалянето в момента
Ако има някой около Елмарк, Багира или Т. Петров (това в СЗ), може да провери.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
СИН/ЧЕРВЕН имам 2,5мм колкото метра искаш,май и БЯЛ имам 2,5мм.Ама трябва утре да проверя в склада какво налично има.И ако има някой да идва към теб , може да ти пратя малко кабел да си имаш и за напред( освен ако не държиш точно на ОРАНЖЕВ и ВИОЛЕТОВ цвят).И 0,75мм има ама е ЧЕРЕН.
Ако е само за управление на РЕЛЕ- 0,25 стига.
Баси Софията,не може да НЯМА цветен кабел никъде!!?!?Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение...
Ако е само за управление на РЕЛЕ- 0,25 стига.
Коментар
-
Джокер: консумацията на бобинката на релето не е основен фактор в случая
@Стефан: надявам се до петък да съм в движение, ако дотогава не си намерил, ще потърся, почти съм сигурен, че знам къде има.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПознай защо не стига...Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Защото работи на двора.
Табличните данни за специфичната товароносимост на проводниците, са за стайни условия. При 150 градуса градиент на температурата, механично натоварените жици се преосигуряват с пъти, или не работят.
Тия, които работят в гаранционния срок, или ги има във всеки фирмен сервиз на цената на две нови коли от същия модел, не интересуват никого в този форум. Както и всички жици в снопа - с един цвят. Или червена в единия край, и кафява в другия. Това значи принципиална ремонтоНЕпригодност. В каква да е ситуация, извън планова годишна профилактика, вече можеш да сапунисваш въжето. Клон има ей там.
От някаква степен на безобразност в проектирането, това всъщност няма значение. Както и след някакво пренасищане на изделието с електротехника. Все едно е неремонтируемо. Което не пречи критично важните за движението на автомобила агрегати да са с отделни, еднозначно определени снопове, но все едно не се прави вече. Изключително от търговски съображения. И майната им.
В случая става дума за УАЗ, който не е автомобила, който може да бъде осран чак толкова. И доколкото за самия Сивият, който ми е подарен от този форум, то да бъде осран от мене е принципиално невъзможно. Ще бъде направен според науката, а не "Бе, и така става".
Коментар
-
Бе имам ги всичките.... в работата. Ролки. Ма да ти пращам от тука..... е ако трябва ще пращам.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар