Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъпкови двигатели, редуктори?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стъпкови двигатели, редуктори?

Това е полиграфически скенер за 1 милион марки.Просто е устарял морално. Водачите са приблизително 40 и 70 см с винтовете и гайките и разните оптики. Не знам какво CNC мислиш да правиш ама това прилича на струг. Ходи само по едната ос. Две отделни седла, едно след друго. Ако някой ходи да се обади предварително.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Или иначе казано - някаква идея от къде да си намеря таива благинки?

Някакви идеи? Пак казвам, не ми е спешно.
      Цял фотопринтер с 4 глави, купен преди 4 години за 400 лева дали има вътре нещо полезно. Давам го за една Каменица. Франко офиса ми в Бургас.

Нещо като Canon Pixma.
      Последно редактирано от Симеон; 30-09-09, 19:36.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Цял фотопринтер с 4 глави, купен преди 4 години за 400 лева дали има вътре нещо полезно. Давам го за една Каменица. Франко офиса ми в Бургас.

Нещо като Canon Pixma.
        Няма начин да няма Като минимум един степер и два обикновени или два степера и един обикновен, в смисъл - четков с постоянни магнити. Обаче към Бургас мога да се замъкна най-рано след 2 седмици. Не, че два мотора ще ме спасят, но някоя и друга Каменица бих почерпил с удоволствие

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Това е полиграфически скенер за 1 милион марки.Просто е устарял морално. Водачите са приблизително 40 и 70 см с винтовете и гайките и разните оптики. Не знам какво CNC мислиш да правиш ама това прилича на струг. Ходи само по едната ос. Две отделни седла, едно след друго. Ако някой ходи да се обади предварително.
        На мен пък ми прилича на мания Като знам старите немски машини каква направия са, и като се замисля, че за да движи оптика за сканиране на тия размери, трябва да има наистина прецизна изработка и със сигурност няма да е пластмасово ... чак лигите ми потекоха
        Спарки, верно ходи го виж, грехота е да го нарежат цветнокожите.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ще гледам да отида около обяд. Вальо, ще ти звънна преди да тръгна.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може и да не ми се отвори парашута днес. Вися в офиса и чакам човек, дето трябваше да дойде още преди 2 часа.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нова оферта. Скенер за офсетови пчатни форми, барабар с цялата електрика и електроника. Прилича на чертожна дъска 1.8/1.5м, има-няма 500кила. Има два водача по метър и нещо. В Пловдив.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Нова оферта. Скенер за офсетови пчатни форми, барабар с цялата електрика и електроника. Прилича на чертожна дъска 1.8/1.5м, има-няма 500кила. Има два водача по метър и нещо. В Пловдив.
                Опс, чак сега го видях. Важи ли все още? И този ли е за вторични?
                До довечера ще знам имам ли вече транспорт или нямам, ако всичко е ОК, мога утре или в събота да прескоча до Филибето, и без това имам път натам.
                Имам едно подозрение, че ще видя зор да събера такова нещо във витарника, ама това ще го мисля после

Коментар

Не са коркай, това го стопанисах за вас, ентусиастите. Няма да го изхвърлят-вече го изхвърлиха. Прибрал съм го. По голямо е от Витарника. Дай един тел на лични, че има и друга идея.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Не са коркай, това го стопанисах за вас, ентусиастите. Няма да го изхвърлят-вече го изхвърлиха. Прибрал съм го. По голямо е от Витарника. Дай един тел на лични, че има и друга идея.
                    Дадох

Коментар

От: Стъпкови двигатели, редуктори?

Тъъъъййй...... малко нещо съм бесен и ще се опитам да бъда сдържан, че ...
                      Преди 2 седмици си поръчах 3 степера от Тинел. Някакви италиански, на неприятната цена от 110 кинта. Адски много не съм фен на италианските техники, но ми трябваха бързо, а не успях да намеря друг, който да има в наличност. Моторчетата са подбирани от каталога по параметри въртящ момент (pull-out, не е точно това, но няма значение в случая) и обороти. Естествено, с троен запас, да няма издънки.
                      Днес си затрих целия ден с единия - няма подкарване в нужния режим и това е. А уж прост биполярен степер, какво пък толкова?
                      като за начало, след по-внимателно вглеждане, се оказа, че просто мотора НЕ е поръчания. Гадините са абсолютно еднакви на външен вид (стандартно NEMA23), само намотките им вътре са различни. По-внимателното вглеждане включваше и разглобяване а моторчето, щото по някое време ми писна. И тогава видях, че жицата е твърде тънкава за обещаните 3А. Зяпах и фактурата - няма грешка, поръчани и платени 3 броя Ametek 2220 210. Получени 1 (един) брой от споменатия, останалите са 2220 100.

Ако някой се загне да поръчва нещо от тия юнаци, да си гледа внимателно пратките, да не седи до 100 часа по нощите като мен после.

А, и още нещо - това като го отворих, ме втресе! Вътре се крепи на ... миши опашки и тиксо... бахти, даже китайците не си позволяват такива простотии със степерите. Да не споменавам, че цената им е с пъти по-ниска, с все доставката.

Още един добър съвсет, ако не ви притискат сроковете, поръчайте си китайски, направени са по-добре и цената на еквивалентен степер е около $17. Нищо разлика, а?

На Тинелци още не съм им писал, че засега ме избива само на псуване и шамари. Ще изчакам поне до утре да се кротна, интересно ми е да видя какво ще отговорят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X