Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бушон за мултиметър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бушон за мултиметър

Първоначално публикуван от inp Преглед на мнение
    Значи, бушонът е 10А, бързодействУващ (fast-acting fuse). 600VDC. Те това е. В тоя апарат, от който съм го извадил, тънка жичка нЕма да сложа. Също така не мисля, че автомобилен ще върши същата работа. Най-вероятно щот е бавнодействащ. Смятам да сложа бушон, който отговаря на тия показатели.

Bulphoto, ако наистина имаш качествени бушони с такива показатели и ако един ти се вижда малко, можеш да пратиш два-три. В онлайн магазин за електроника намирам само това:

Ама нещо прекалено ми "жълтее" и не ми вдъхва доверие.

Ясене, какво е "много юнашки прибор"?
    Колега незнам какъв ти е уреда, тия бушони обикновенно ги слагат по-хубавите уреди. Не ти препоръчвам ако е хубав да се опитваш да го побългаряваш по какъвто и да е начин. я виж тука

http://bg.farnell.com/jsp/search/bro...questid=183287

http://bg.farnell.com/jsp/search/bro...questid=184491

Абе разгледай цялата секция Fuses, че има много. Ако не, може да звъннеш и в Киров, вероятно ще имат. По - скъпички са да знаеш. Успех!
    Последно редактирано от Pavlin; 16-03-09, 22:48.
    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      ...Утре да дойдеш с ампер клещите да ми премериш една консумацийка 5-10 милиампера прав!?

ИДВАМ!!!

Ама ще загубиш баса .....

После и бира ще трябва да черпиш и ..... много други работи ....

Няма проблем мери се!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Колега inp ако уреда е читав не слагай ментета, че е еднократно. Има такива бушони, само напиши размера. То си личи и уж е стандартно ама е по добре да е писано. Аз имам три размера. Ако не намериш при тебе ще мислиме нещо.

пп Видях размера. Има такива.
        Размер: 13/32” x 1-1/2” - това в инчове, в мм е 38x10.3
        Бушонът е: Fast-Acting Fuse DCM, 600 Volt AC and DC, 10A

Уредчето е някакъв Benning. Не знам доколко е читав. Не е от тия дето летят хубаво.

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
        Колега незнам какъв ти е уреда, тия бушони обикновенно ги слагат по-хубавите уреди. Не ти препоръчвам ако е хубав да се опитваш да го побългаряваш по какъвто и да е начин.
        Ще послушам съветите ви. И благодаря за издеите. На този сайт има голямо разнообразие от качествени бушони, но няма с точно такива характеристики. Има един сходен, даже на същия производител, обаче е само за AC.
        БИО пчелен мед и пчелни продукти
        0888 66 59 73

Коментар

В www.comet.bg ги имаше налични. На моя уред сменям вече за 5-ти - 6-ти път. Няма проблем и с най-обикновените - стъклени, без кварцов пясък и такива истории. Уреда ми не е от евтините.

Самото устройство на тоя ампермер е такова, че тоя бушон не може да те спаси от нищо друго, освен от пожар, или прегаряне на някой от тестовите кабели.

Няма да имаш грижи с всякакъв бушон, стига да е 10 амперов.

Колкото до юнашките уреди - малко по-големите мерят до 10 ампера. Мойте и двата са такива. А съвсем не са за юнашки пари - някакви 50-70лв струваше единия.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X