Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електронно запалване за автомобили с чукче и наковалня

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електронно запалване за автомобили с чукче и наковалня

Имаше на времето едни такива кутийки за ладите. Някой да помни кой извод какво е и как се включва? От двете, на ни едно не пише поне име(( Или направо схеми ако има. Науката ще ви бъде вечно благодарна!

Много производители имаха такива "кутийки". Не можеш ли да я снимаш или да кажеш някакви надписи по изводите?

Коментар

Те са най-много 4, а на някои са и само 3. На тези с 3 откачаш кондензатора, а на тези с 4 го свързваш за единия от проводниците. Другите са - акумулатор, чукче и бобина. Все ще се оправиш.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

По-скоро контактен ключ, чукче и бобина! Иначе ще има пожарна!

Коментар

Е аз акумулатора фигурално се изразих, разбира се че през ключа.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ъ ... А там собствен генератор някъв няма ли? Щото все едно кола няма, има ги само тия. Утре ще им разгледам подробно изводите.
            Ако трябва честно, исках да вържа там бобина, и да мина тънко. Химиците квичат че искат озон, отде да им го взема. А така на ти високо напрежение, на ти смрад ... Пу, да му се не види.
            Някой да има изхвърлен авариен вибратор от УАЗ?

Коментар

Ползвай клаксон

Коментар

Виж това:
                http://mladkonstruktor.bg/Ozon.htm

Коментар

Опа, благодаря! Както винаги, всичко е измислено преди нас. Особено гениалните работи
                  Ще им го туря под една камбана, да си го ловят с фуния. И да си ги болят главите)

Коментар

Иначе има готови генератори използващи бобина, създадени са за...(мечтата на Голфаджията) накрайник на ауспуха който да хвърля огън при подаване на газ... В комплекта влиза газова бутилка, електроклапан и дифузьор. Запалването става с обикновенна свещ...Какво ли не правят хората за да са "бързи и яростни"

Коментар

))))))))))))
                      Братче, от тука нататък живота ми е осмислен! Имам Цел!!! Да имам и аз такова!

Коментар

Абе да ти кажа и аз съм се замислил...ако знаеш как ще се палят фустите на пустите циганки дето просят по сфетофарите

Коментар

)))))))))))
                          Преди време измислих един номер. Като се лепне на колата, без да се разправяш пускаш тихичко спирачката. Оставяш я да се мести едвам-едвам, мангала не обръща внимание, мърда залепен за тебе. След 20 сантиметра спираш изведнъж. Отлита от тебе като ударен на кино. Винаги гледа объркано, не може да вдене как е блъснал колата на баровеца и се омита баш как си требе. Кат бит пеерас.

Коментар

Абе аз така веднъж пуснах спирачката и минах на мангалката през крака...добре че е мангалка та нищо не и стана... Иначе ауспуха на Вранглера сочеше нагоре под 45 градуса и беше преди задната гума изнесен...направо им издухвах парцалите

Коментар

Уф. Пак ми набута тъжни мисли. И ауспуха не съм го измислил ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X