Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на радиаторче към чип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лепене на радиаторче към чип

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Записах си. "Механизмът на термодеполимеризация на цианакрилатите да се нарича разлепване. В бъдеще да се разглеждат отделно интерфейсните превръщания, и да се избягва битова терминология".
    баф мааму......

ашколсун за терминологията!!!

PS имам един убийствен коз на тоя моабет в ръкава, Стефане, на руски е , и при поискване ще ти го пратя на ЛС, щото знам, че ще го оцениш вкусно...

Коментар

Ако е смешно давай ...

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Става въпрос за това , по принцип се произвеждат без радиатори , но в жегите забиват , процесора е моторолски има много добра производителност , но прегрява . Ако има радиатор на него работи има и модели с други процесори с залепен радиатор , но лепилото е меко , защото като го пипнеш и мърда . Последното което пробвах беше с термоконтактна паста и свинска опашка през цялата платка , но е много селско и не ме кефи . Та въпроса е дали някой има идея какво лепило може да са използвали за другите модели нещо като двойно лепещо тиксо е , ама с него не става понеже не лепи толкова добре и пада .
        Има такова двойно лепящо средство, популярно сред оверклокерите. С него лепят радиатори на RAM. Не знам дали ще го намериш отделно, но ако си купиш радиаторче за РАМ, вероятно ще го има в комплекта.

Сигурен ли си, че си виждал прегрял Routerboard? Потвърди, важно е за мен. А ако е така, има ли причина да го държиш на максималната честота? (тя се настройва от BIOS през серийната конзола)

Коментар

Silicone Thermal Glue. И при това доставката е безплатна. И още колко хитринки продават... не е истина!

Коментар

ОФФ. А да знаете силиконов спрей, който не е смазка, ами изсъхва след пръскането? Така че да образува защитен слой. Че от немай къде го изтрих от всичките чаркове, и сега няма да е водозащитено(((

Коментар

Първо този, после този. Цените са им високи обаче. Това се избягва с пазаруване от китайците директно, без нашите търгаши да си слагат печалба 200%. Ти не обичаш и едните и другите, но тук става дума за прост интерес.

Коментар

)) Ей, егати будалкането ...
                Това първото, е еквивалент на дезодорант. Казват - чист изопропанол. Това е все едно спирт, само че евтин щото без акциз. Така че ги освобождаваме да почиват.
                Второто изглежда е лак, а аз искам силикон, за да остане мек. Под него ще останат копчета, пружини, едно лостче. Освен платката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X