Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мощен шънт (250А).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся мощен шънт (250А).

Става въпрос за постоянен ток.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

То има и за постоянен ток. Прилични 1 000 амперови са около и под 150 лева. С цял универсален мултицет вътре. Ама освен всичко друго, да увесиш в джипа и амперклещи ... Аман вече от висящ отвсякъде буклук((( Искам каруца!

Коментар

Aaa, това конкретно ми трябва за заваръчните апарати. За това си поръчах и волтмери - да меря мрежовото.

Веднъж като свикнеш с дисплейче за ампеража, после е гнус. Телопогаващото ми има, а другото - не.

Не че е от особена важност за качеството на заварка. Това който си го може - може го. Аз още не се слагам в тая категория.

По-скоро е лигавщина, но като свикнеш, и няма, ми е терсене.

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        То има и за постоянен ток. Прилични 1 000 амперови са около и под 150 лева. С цял универсален мултицет вътре. Ама освен всичко друго, да увесиш в джипа и амперклещи ... Аман вече от висящ отвсякъде буклук((( Искам каруца!
        Знам че има. Най-често с датчик на хол, набутан в него, покрай другото. Или импулсен метод с намагнитване и размагнитване на сърцевината.
        Само не знам това дали изобщо ще тръгне в случая, дори и да го набутам в кутията. Със всичките високоволтови запалки и куп други силови импулсни истории, вътре сигурно е манжда с праз, по отношение на смущения от всякакъв род.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дойдоха. Тия дни ще се бъзикам да ги инсталирам, и ще споделя що за стока са.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X