Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кабели за лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кабели за лебедка

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
    хм днес в склад на кабелкомерс ми предложиха 35 силиконов на 14.50 за метър без ддс
    нещо ми е малко скъп
    E, то и гуминария не е много по-евтин. Аз преди някое време купувах на 12 лв/м от Ташев
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      E, то и гуминария не е много по-евтин.
      Eто нагледно (за обща култура само) какво стана с кабелите за няколко години само. Цена на медта от '98-ма до днес в $

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
        Като ти се скъпо защо си купуваш лебедка въобще?! Най-евтино ще е без лебедка.

ПП. Нищо лично против теб, не те познавам. Но като търсиш нещо трябва да си готов да платиш цената. Или ако го търсиш на ниска цена напиши "ЕВТИНИ Кабели за лебедка." Хората са ти отговорили, казали са каквото знаят ти и едно "благодаря" не си написал.
        колега и аз не те познавам ,ама и не ми се иска да те познавам
        като можеш да плащташ и не те интерисуват цените , мен не ме засияга, плащаи си
        а аз каквито кабели си преценя такива ще си сложа, мен ме засягат цените
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

ще помоля модератотите да заключат темата ,защото ми е писнало от плуи..... да спамят темите

Коментар

Тъй като продавачите по нашите магазини са с каква ли не, че и без квалификация, да уточня. Кабелите с прозрачната изолация които съм виждал по магазините не са със силиконова изолация, а някаква модерна, прозрачна пластмаса. Силиконовата изолацията на кабелите които съм виждал е в някакъв цвят. В зависимост от не знам какво, на някои от кабелите със силиконова изолация, изолацията има доста лоши механични показатели, може да се "изчопли" дори с нокът.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Днес ги гледах в една фирма. Гумирания ми хареса най-много. 14,70 лв. за 35 мм2. Имаше и 50 мм2 но цената беше 17 и нещо. Уж силиконовия беше верно гаден с много мека изолация и вътре изглеждаше окислен.
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

А новия хит на пазара е Китайски мрежови ЮТП кабели, които не са медни а стомана или нещо си там евтино...

Няма да се учудя, ако има и такива от по над 10-15 лв / м стоманени "помеднени"...

Внимавайте с покупките!
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

25 мм2 гумен цена 7.50
                  35 мм2 гумен цена 10.50
                  силиконож 35мм2 цена 16.80, но беше отвратителен, все еднп гп е дувкало нещо и този както и на колегата кадето написа по горе , беше окислен и то яко
                  спирам се на гумен 35 мм2

Коментар

Камене, и аз съм чувствителен към цените и дано не съм закъснял с идеята за помощ!
                    Провери каква ще е цената на две релета с които да управляваш силовата част. Тогава силовите кабели ще са от лебедката до акумулатора (там някъде ще сложиш и релетата ) най-много 3м. а управлението може и да е на 20м. с тънки проводници.
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Камене, и аз съм чувствителен към цените и дано не съм закъснял с идеята за помощ!
                      Провери каква ще е цената на две релета с които да управляваш силовата част. Тогава силовите кабели ще са от лебедката до акумулатора (там някъде ще сложиш и релетата ) най-много 3м. а управлението може и да е на 20м. с тънки проводници.
                      Че то си е така по принцип. "Релетата" си вървят с лебедката. Кабелите са от акумулатора до кутийката с релетата (която може да е върху самата лебедка, а може и на друго място по пътя). Самите "релета" се управляват с тънка жица с ръкохватка накрая, която може да се удължи колкото трябва без никакви последствия.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

искам да сложа кутията с релетата в моторния отсег, някъде по високо , да не се мокрят.
                        но сега обмислям и една друга идея и ще помисля малко и тогава ще действам
                        А някой може ли да ми каже къде се вързва тънката черна жичка, предполагам че е маса, ама да попитам да не згафя

Коментар

Каква е лебедката? С какво управление - кабелно или безжично.

Най-вероятно наистина е маса, но ако е с дистанционно управление може и да е антена.

Такава жица имат и българските аларми за кола, ама там играе антена, а не маса.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

т-мах
                            дистанционното е с кабел

Коментар

Маса (минус демек) .

Коментар

благодаря митко
                                и аз така си мисля,ама да попитам да згафя нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X