колко квадрата трябва да са кабелите за лебедката, някои може ли да ме опъти от каде да си купя
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
кабели за лебедка
Свий
X
-
До: кабели за лебедка
25 квадрата меден многожилен е над 6-7 лв за 1 метър тук в София...
Ул. Кирил и Методий , около Пожарната има доста магазини за кабели и ел. части...
Всички големи себеуважаващи складове за строителни материали...
Успех, проблема е дали ще направиш добре снадките/връзките...Бъдете живи и здрави!
-
Цени не мога да ти кажа. Мога да ти кажа как се смята при електродвигатели: 1 мм2 поема 5А ток (с осигуровките). При голямо натоварване се смята за 3А ток (т.е. много високи околони температури). Тъй като ти няма да я ползваш нон-стоп можеш да смяташ м/у 5 и 7А на 1 мм2. Т.е. ако лебедката ти е 1.5 kW двигател (2 к.с.) лебедката дърпя около 122А, значи ти трябва кабел със сечение 25 мм2. Не съм запознат да има кабели с такова сечение, които не са многожилни, така че взимаш това.Георги Гатев
Коментар
-
25, по-добре 35. Гледай да е колкото може по-мек. Че да не се нацепи през зимата. Ако имаш за силиконов - най-добре.
Не е хубаво да са по-дълги от три метра. Започват да се греят много от собственото си съпротивление.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениехм днес в склад на кабелкомерс ми предложиха 35 силиконов на 14.50 за метър без ддс
нещо ми е малко скъпНе ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениехм днес в склад на кабелкомерс ми предложиха 35 силиконов на 14.50 за метър без ддс
нещо ми е малко скъпПървоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениезнам че е изгодно , все пак са производители ,но на мен ми е скъпо
ПП. Нищо лично против теб, не те познавам. Но като търсиш нещо трябва да си готов да платиш цената. Или ако го търсиш на ниска цена напиши "ЕВТИНИ Кабели за лебедка." Хората са ти отговорили, казали са каквото знаят ти и едно "благодаря" не си написал.Георги Гатев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар