Колеги, помагайте с идеи. Търся съединител за кабел (куплунг) за бърза връзка на фаровете на покрива (работния ток е ~20A). Единствения вариант, за който се сещам е малък съединител за лебедка, но не му знам размера (да не е много голям-не съм го виждал на живо). Пробвах какви ли не, но всички греят доста.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединител за кабел???
Свий
X
-
До: Съединител за кабел???
Наскуби си в някоя морга. Пък мисля че и стандартни се продават. За 20А не ти трябва нещо кой-знае колко голямо.
Кабелни обувки, и мъжки и женски - дал господ.
Или искаш да е нещо водоустойчиво?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Звънни в ем комплект 33 и ги питай. Май имаха разни варианти. Но не мога да кажа какво е качеството, защото не съм купувал.
А каква е целта на занятието, в смисъл защо искаш да са на куплунзи?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Това е идея. Благодаря. Утре отивам да видя какво имат. Имате ли представа колко е голям този "малък съединител за лебедка"? Връзката ми трябва да е на куплунг, защото паркирам в подземен гараж и с фаровете минава на косъм. На цяла рейка са и ги свалям.Последно редактирано от Peter TurboD; 07-12-07, 19:13.
Коментар
-
Конрад електроник срещу баня МадараПървоначално публикуван от petmiltd Преглед на мнениеДнес ходих до "ем комплект 33" , имат само единични клеми май "жигульовки" им викат. Посетих и магазини за електроматериали - пак нищо подходящо. Помагайте!
Коментар
-
Тия са по гола вода от голата вода.
Въпросът ти се решава за петнайсетина лева в магазините за електроника, където са останали стари руски части. Имаше си стандарт за такива кабелни клеми. Всичко останало е откровен буклук и глупост. Две години изследвах проблема.
Колко лампи искаш да туриш на покрива?
Коментар
-
Има едно магазинче зад банката, дето е до паметника на Света София срещу шератон. Отзад в уличките. Там имаше разни стари чаркаляци.
Другия вариант е на Поп Богоймл на 10-на метра от Мария-Луиза. Ама там е скъпо.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Благодаря за идеята, но първо тях ги посетих. Всичко в наличност е за малки токове, по каталог намериха много хубав съединител за мрежов кабел (навива се капачка на резба отгоре) но е гарантиран до 10А постоянен ток.Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеКонрад електроник срещу баня Мадара
Коментар
-
В момента 4 х 55W (точно измерения ток е 17.8А). Имам още два фара, но мисля че нямам нужда от повече. Къде може да има от тия руските, май "разем" му викаха?Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТия са по гола вода от голата вода.
Въпросът ти се решава за петнайсетина лева в магазините за електроника, където са останали стари руски части. Имаше си стандарт за такива кабелни клеми. Всичко останало е откровен буклук и глупост. Две години изследвах проблема.
Колко лампи искаш да туриш на покрива?
Коментар
-
Това зад банката не го знаех. В понеделник ще го преслушам. На Поп Богомил също няма подходящи.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИма едно магазинче зад банката, дето е до паметника на Света София срещу шератон. Отзад в уличките. Там имаше разни стари чаркаляци.
Другия вариант е на Поп Богоймл на 10-на метра от Мария-Луиза. Ама там е скъпо.
Коментар
-
На Екзарх Йосиф имаше, срещу синагогата. Малко по към пазара. Старото малко магазинче. И в Амета, или как там беше. На VІІІ километър.
Аз връзвах пера паралелно. Отгоре са пет. Три напред и два настрани. Все едно не ти трябват всичките едновременно. Нито пък можеш да караш постоянно с тях. Като плисне тая светлина на капака - окьоравяваш хептен. Ако новата боя не се окаже достатъчно тъмна и матова - ще играе черната баданарка. Като на носовете на изтребителите.
Коментар
-
И аз мислих за пера в паралел (то накрая може и така да стане) но ми се ще нещо по културно да сложа "като ще е гарга да е рошаваПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНа Екзарх Йосиф имаше, срещу синагогата. Малко по към пазара. Старото малко магазинче. И в Амета, или как там беше. На VІІІ километър.
Аз връзвах пера паралелно. Отгоре са пет. Три напред и два настрани. Все едно не ти трябват всичките едновременно. Нито пък можеш да караш постоянно с тях. Като плисне тая светлина на капака - окьоравяваш хептен. Ако новата боя не се окаже достатъчно тъмна и матова - ще играе черната баданарка. Като на носовете на изтребителите.
" При мен не отразява от капака, защото фаровете са по-назад-над колонката между вратите. А това на VIII километър изобщо не се сещам. Да не е някъде в района на бившия "ЗИТ"?
Коментар
-
На тоя ред, сградата която е най към центъра. ІV ет., десния коридор, в дъното в ляво.
Покривът е пробит, щепселът е завинтен през него. Затваря се с нарочна херметична капачка. Кабелния щекер е пълен със силикон.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар