Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клеми за акумулатор, какви и от къде ?
Свий
X
-
От: Клеми за акумулатор, какви и от къде ?
Tук има много,но няма да ти хареса цената.
http://aval-bg.com/products/category...%2F15%2Fajaxae
и тук:http://www.avitel-bg.com/categories.php?page=0&cid=10
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеТова добре, но ми трябва магазин с наличности в София, щото искам да ги разгледам на живо.
... май ще трябва да се чуя с приятели лодкаджии и кемперокараванисти, щото, предполагам, в тунинг-магазините за авто-музики има от позлатени нагоре.Кия Спортидж 2000тди
Всеки шут отзад-е крачка на пред
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеНе ми трябват такива чудесии, просто ми се ще, ако след време искам да пусна кабел, да има къде да се хване грамотно.
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеТи па!? Оловни, а в краен случай месингови. Ся за това какво искаш да включваш има разни решения.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе се занимавай с глупости.
Първоначално публикуван от krasi markov Преглед на мнениеTук има много,но няма да ти хареса цената.
http://aval-bg.com/products/category...%2F15%2Fajaxae
и тук:http://www.avitel-bg.com/categories.php?page=0&cid=10
Благодаря !
Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнениеМойте съм ги внасял от Германия, ако ти харесват (мога да ти ги покажа и на живо) ще видя да изровя документите от къде точно са купувани:
[ATTACH=CONFIG]893724[/ATTACH]
Добре изглеждат и бих им хвърлил едно око.
Дай някакъв номер за връзка, да се разберем как и кога ти е удобно да се видим.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение... сега се сетих, че искам да пусна директен кабел и до запалката, на чието място и пепелника искам да монтирам няколко USB-та и монитор за напрежението.
Та, кажете къде в София има магазин в който продават хубави клеми, та да мина да си избера ?) ти каза как да свържеш кабел за мониторинг на напрежението.
За всичко останало , да знаеш , ел инсталацията не е дърво , та да и растнат клони.
Начи на дървото му растнат клони , по тех се качат шибеци...сещаш се.
Същото и с твойта идея.Ако не слагаш предпазители на новите кръгове-може да се скръши нещо.
Най-добрата клема за твойто идея е табълце.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеЕй , човекът от Силистра () ти каза как да свържеш кабел за мониторинг на напрежението.
За всичко останало , да знаеш , ел инсталацията не е дърво , та да и растнат клони.
Същото и с твойта идея.Ако не слагаш предпазители на новите кръгове-може да се скръши нещо.
Най-добрата клема за твойто идея е табълце.
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеКолко грамотно?Аз лично не съм съгласен клемите да са накичени като коледна елха.
Най-подходящото решение е да се свържеш със силовият кабел на стартера със съответната кабелна обувка.Другото место за консуматори е силовият кабел на генератора,имаш право на избор.Не барай клемите,особенно ако са във стоков вид.
Имам по два кабела на клема, и искам да ми стои опция за още един или два, ако някой ден нещо ми дойде на акъла. Това е.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеЕй , човекът от Силистра () ти каза как да свържеш кабел за мониторинг на напрежението.
Най-добрата клема за твойто идея е табълце.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнениеХайде за идната седмица да се разберем ако не ти е спешно, че до неделя (вкл.) няма да мога?
О88688девет131
След понеделник ще ти звънна да се разберем нещо.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Ники , най-верните клеми са заводски запресованите на кабела за модела!
Че ми се е случвало в другия край да го е папнала корозията.Точно до кербовката.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеНики , най-верните клеми са заводски запресованите на кабела за модела!
Че ми се е случвало в другия край да го е папнала корозията.Точно до кербовката.
...и двигателния отсек понякога се мие. Минимум веднъж годишно, поне напролет. Градските легенди че не трябвало да се мие са поредното оправдание за нечий мързел, особено ако автомобила е дизел. Макар че практиката показва че и руски бензинов мотор, когато е изправен, понася миене с пароструйка без особено да се пази каквото и да било.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеАз споменах къде може да се свърже за сериозни консуматори,бушониерите никой не ги е отменял,напротив-задължителни са ако не искаш да "светнеш" някъде.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Все пак реших да огледам кое и колко е мунинговано, и се оказа почти като при Тераното
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНа Тераното заводски кабелите са с кербовани обувки, и се закачат към заводските клеми с болт M8. Самите клеми са ламаринени. Проблеми с цялото това няма никакви.
...
На минуса има два кабела с 8мм обувки и един импровизиран до моторчето за чистачките.
Това всичко е вързано към акумулатора с най-просташки месингови клеми и болчета М6 към тях.
Намерих месингови поцинковани клеми, със шпилка М8, които мисля че са точните за там.
Ще се чуя и с колегата, и ще мисля какво да правя.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Аз също използвам клеми от яхтения магазин и нямам проблеми с тях. Кабелните обувки са медни покалаени кербовани, изолирани с термошлаух с лепило, почти херметично. Лебедка и оригинални кабели са там, на болта, лесно може да се сложи още 1-2 обувки. Окисляване, загряване и нагаряне няма.
http://watersportsequipment.eu/bg/product-list/525.html
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар