Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клеми за акумулатор, какви и от къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клеми за акумулатор, какви и от къде ?

Търсих и не видях подобна тема.

Лека-полека подменям каквото мога по джипа, като се опитвам да слагам най-доброто, ако разбира се е на разумна цена.
    Вчера си сложих друг акумулатор.
    Клемите са си добри, но са обикновени месингови, та ми се ще да сложа някакви читави и по-функционални, от които да могат да се вадят още кабели.

Дайте съвет какви клеми, и от къде, да си взема ?
    Предпочитам да ги разгледам на живо ако е възможно.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

От: Клеми за акумулатор, какви и от къде ?

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение

Лека-полека подменям каквото мога по джипа, като се опитвам да слагам най-доброто, ако разбира се е на разумна цена.
    Вчера си сложих друг акумулатор.
    Клемите са си добри, но са обикновени месингови, та ми се ще да сложа някакви читави и по-функционални, от които да могат да се вадят още кабели.

Дайте съвет какви клеми, и от къде, да си взема ?
    Предпочитам да ги разгледам на живо ако е възможно.
    Па тия с "разклонителите" са си като табълца.И с предпазители.Какъв ъпдейт си замислил.На твоя камион не му трябват много токови кръгове.
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

.
      Ти па!? Оловни, а в краен случай месингови. Ся за това какво искаш да включваш има разни решения.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
        Па тия с "разклонителите" са си като табълца.И с предпазители.Какъв ъпдейт си замислил.На твоя камион не му трябват много токови кръгове.
        Не ми трябват такива чудесии, просто ми се ще, ако след време искам да пусна кабел, да има къде да се хване грамотно.

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Ти па!? Оловни, а в краен случай месингови. Ся за това какво искаш да включваш има разни решения.
        За сега нищо повече не ми трябва.
        Бих пуснал дебел кабел в багажника, щото отзад нямам никакъв контакт, но това ще се прави по-нататък.

Гледах некви секви клеми в нета, но ми се ще лично мнение от някой, дето е ползвал някакви, а и ако кажете магазин дето мога да ги пипна ?

Коментар

Абе най-истинските, дето съм виждал, бяха при Вальо/drukman-a/, ама си ги беше направил от чист мед, на фрезичката и направил тук там някоя резба, та що не помислиш и в тоя вариант
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            Абе най-истинските, дето съм виждал, бяха при Вальо/drukman-a/, ама си ги беше направил от чист мед, на фрезичката и направил тук там някоя резба, та що не помислиш и в тоя вариант
            Щото не мога да си ги направя, а да ангажирам приятел с това, не ми е удобно, за нещо което не ми е нужно.
            Трябват му клеми с 2-3 дупки с резби, освен захранващите кабели.

... сега се сетих, че искам да пусна директен кабел и до запалката, на чието място и пепелника искам да монтирам няколко USB-та и монитор за напрежението.

Та, кажете къде в София има магазин в който продават хубави клеми, та да мина да си избера ?

Коментар

Провери в магазините за лодки. Майте ги взех от тук и са много хубави:
              http://watersportsequipment.eu/bg/pr...view/3109.html
              Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                оттук клеми не знам ама си намерих части за УАЗ

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                  Това добре, но ми трябва магазин с наличности в София, щото искам да ги разгледам на живо.

... май ще трябва да се чуя с приятели лодкаджии и кемперокараванисти, щото, предполагам, в тунинг-магазините за авто-музики има от позлатени нагоре.

Коментар

Тези съм ги купувал и в темата ми за Дефендъра има още снимки. Яки са и са плътни. Единствено крилчатата гайка нещо ме притеснява и ще я сменя с класическа с пластмаса против саморазвиване.
                    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Оловни, сглобяеми, във всеки камионджийски магазин. 6мм обувки има всякакви за после.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Може би аз не съм бил ясен.
                        Искам да си сложа добре изглеждащи, като изделие, и функционални клеми.
                        Здрави и работещи имам и сега.

Коментар

Пак същото- оловни.
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Оловните клеми нямат чак много предимства пред медните сплави. Общо взето ако акумулаторът не пуска киселина бронз/месинг е по-добре.

Коментар

Може би аз не съм бил ясен.
                              Искам да си сложа добре изглеждащи, като изделие, и функционални клеми.
                              Здрави и работещи имам и сега.
                              Не се занимавай с глупости.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X