Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощни фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ууу ... Имаше цяло списание, "Командос", или нещо такова. В разни времена имаше много такива работи. Имаше време, даже ми беше смешно. След последните купони с погребения в Ирак - не. Много хлапета са се нагледали на холивуд((( Още по-лошото е че вече и генералите воюват по тия рецепти.
    Не беше чак толкова отдавна, ма верно не беше и вчера ...((( Аз съм бил и боец и командир в десанта, а ти?

Коментар

[quote="Стефан"]Ууу ... Имаше цяло списание, "Командос", или нещо такова......quote]
      И го издава мой съсед. Входа ни е пълен с мноооого такива броеве Ако на някой му трябва да каже, човека ги държи на стълбището, как не са усетили цигънчетата та за вторични ..
      LZ1JJJ

Коментар

Винаги е полезно да знаеш нещо вповече...
        Холивуд го остави, едно време се ориентирахме по посоката на гробовете в селата, сега с тия джаджи няма бяло петно в географията..
        Понеже ме питаш директно ти казвам, че и аз имам зад гърба си някой друг закачен карабинер в самолета, но това не е толкова важно..
        Ти с ПД47, УП9 или УТ 15 си скачал?

Коментар

ПД-47, Д-6, УП-9. Откакто армията е това което стана, и се използва за каквото се използва, не искам да знам нищо.

Коментар

Дани: комшията ти подарява ли комплекти по 1 брой от всеки
            а бира пиете ли с комшията
            от мене бирата а от вас списанията...
            става ли ?
            LZ1RED

Коментар

Отдавна спрях да го купувам. Много калпаво се списва. Има просто вбесяващи грешки и чисти глупости.
              Това прочее важи за почти всички оръжейни издания. Някакво изключение са тия на Еър Груп 2 000 и Всичко за оръжието.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X