Кажете ми добър сервиз в София,който може да ми помогне? Вкарах колата вечерта в гаража и на другият ден опита се да запали и загасна.След това стартера върти палене няма.Викнах приятел с компютър,закачихме я някаква грешка с датчик на колянов вал имаше,изтрихме я,но пак същата работа върти палене няма.Кажете някои добър майстор,който може да ми помогне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Audi A8 4.2 335hp няма палене
Свий
X
-
От: Audi A8 4.2 335hp няма палене
Датчикът на коляновия вал е най-важният датчик на всяка горивна система. Всякакви други температурни, налягания, дебитомери, разпределителен вал и тн са второстепенни сигнали и без тях все някакъв авариен режим може да се запусне.
Ако датчикът на коляновия вал не работи, ходиш пеша. А за да получаваш грешка в този датчик е умрял или датчикът, или компютърът, или жицата между тях.
И ако този датчик е на сгодно място, определено е по-евтино да го смениш и чак после да мислиш други работи ако нещо не тръгне. Примерно качване на колата на камион и закарването в сервиз.
Коментар
-
А па на токовО как се сваля хидротрасформатора-не е истина.А е на три болтчета само...
На тези коли датчик колянов вал гори сравнително често,обикновено след проблем с алтернатора...И както са писали по-горе е изключително важен за работата на мотора.С такива симптоми...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_85 Преглед на мнениеВикнах приятел с компютър,закачихме я някаква грешка с датчик на колянов вал имаше,изтрихме я,но ...Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_85 Преглед на мнениеТо да е датчика само,рейката ми тече,съединителя е за смяна и т.н.,нека и тече рейката,а съединителя никакъв да го няма..............се ми е тая стига ръчната кутия да е там
Последно редактирано от svjokera; 24-11-15, 17:21.Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение4.2 с ръчна кутия?????Продава ли се????????,нека и тече рейката,а съединителя никакъв да го няма...............
Последно редактирано от Veni1; 24-11-15, 18:05.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар