Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi A8 4.2 335hp няма палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Audi A8 4.2 335hp няма палене

Кажете ми добър сервиз в София,който може да ми помогне? Вкарах колата вечерта в гаража и на другият ден опита се да запали и загасна.След това стартера върти палене няма.Викнах приятел с компютър,закачихме я някаква грешка с датчик на колянов вал имаше,изтрихме я,но пак същата работа върти палене няма.Кажете някои добър майстор,който може да ми помогне.

От: Audi A8 4.2 335hp няма палене

Грешката за датчик на колянов вал колкото и да я триете няма да видите хаир.

Просто сменете датчика.

Коментар

Не съм сигурен,ако го сменя дали ще се оправят нещата. Точно за това искам да я закарам при човек,който знае какво прави,а не пробвай с това или онова.

Коментар

Даже се учудвам как не е умряла в движение.

Коментар

Датчикът на коляновия вал е най-важният датчик на всяка горивна система. Всякакви други температурни, налягания, дебитомери, разпределителен вал и тн са второстепенни сигнали и без тях все някакъв авариен режим може да се запусне.

Ако датчикът на коляновия вал не работи, ходиш пеша. А за да получаваш грешка в този датчик е умрял или датчикът, или компютърът, или жицата между тях.

И ако този датчик е на сгодно място, определено е по-евтино да го смениш и чак после да мислиш други работи ако нещо не тръгне. Примерно качване на колата на камион и закарването в сервиз.

Коментар

На маховика е ... реално се намира на блока над лявата полуоска.
            Тегаво е за бъркане мъ .....
            Бош номера му е 0 261 210 190 и е около 85 лв на магазина.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2010-02-22_182216_stgsrtgrs.png
Прегледи:1
Размер:30.0 КБ
ID:5693425
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

А па на токовО как се сваля хидротрасформатора-не е истина.А е на три болтчета само...
              На тези коли датчик колянов вал гори сравнително често,обикновено след проблем с алтернатора...И както са писали по-горе е изключително важен за работата на мотора.С такива симптоми...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от joro_85 Преглед на мнение
                Викнах приятел с компютър,закачихме я някаква грешка с датчик на колянов вал имаше,изтрихме я,но ...
                Но после трябваше да гледате "живи данни" , дали компа получава сигнал , че моторът се върти.Докато не получи сигнал , че моторът се върти няма да има запалване , няма да има подаване на гориво.
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

А случайно тази кола да е имала някога проблем с неразпознати ключове/имобилайзер?
                  WG 2.7 CRD

Коментар

Дето Ясен го е рекъл- триенето на грешката не ремонтира дефектния датчик на коляновия вал или лошият контакт на куплунга му.
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Нямам идея. От скоро съм собственик и точно затова искам да я види майстор,който разбира да ми каже заслужава ли си да я съживявам или не.

Коментар

Ако за един елементарен датчик, се чудиш дали да го купуваш, тая кола не е за тебе.

Коментар

То да е датчика само,рейката ми тече,съединителя е за смяна и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_85 Преглед на мнение
                            То да е датчика само,рейката ми тече,съединителя е за смяна и т.н.
                            4.2 с ръчна кутия?????Продава ли се????????,нека и тече рейката,а съединителя никакъв да го няма..............се ми е тая стига ръчната кутия да е там
                            Последно редактирано от svjokera; 24-11-15, 17:21.
                            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                              4.2 с ръчна кутия?????Продава ли се????????,нека и тече рейката,а съединителя никакъв да го няма...............
                              ... е, може да е клъч-а на лок-ъп-а
                              Последно редактирано от Veni1; 24-11-15, 18:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X