Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мислех си аз за какво ли ми е тая ключ-маса?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мислех си аз за какво ли ми е тая ключ-маса?

Щепсел+контакт от електрокар? Не знам колко ампера държи, ама няма да са малко, има да задвижва над 3 тона машина, кабелите са по 50 мм2 минимум.
    Разединяването е елементарно-просто хващаш за дръжката и дърпаш щепсела.

Просто идея.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ако някой знае къде се премести магазина от онази пряка Евлия челеби и околовръстното да казва. От там си взех камионски ключ-маса какъвто ти трябва. Имаха поне 5-6 вида.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        За около 20 минути имам ток. ...
        20 минути нон-стоп да се дърпаш на лебедка при (почти) максимален товар? На времето на Галопера алтернаторът сдаде багажа при доста по-малък тормоз.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Щепсел+контакт от електрокар? Не знам колко ампера държи, ама няма да са малко, има да задвижва над 3 тона машина, кабелите са по 50 мм2 минимум.
          Разединяването е елементарно-просто хващаш за дръжката и дърпаш щепсела.

Просто идея.
          Баце, стартера на Ц каса на цедес е 75 квадрата
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Баце, стартера на Ц каса на цедес е 75 квадрата
            Електрокара е на друг волтаж, предполагам. Не вярвам да ги търкалят на 12 волта.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Електрокара е на друг волтаж, предполагам. Не вярвам да ги търкалят на 12 волта.
              Да, ключ маса за електрокар съм дал в пост 4.

Ма то си зависи от доста други неща, затова го пиша. На моя кош има захранване за радиостанция 16 квадрата на 24 волта
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Всичко руско е до 50А, повече му не требе, по камионите лебедките са механични. Отделно е, че всичко под 20лв е откровено руско менте, дошло директно от Китай, дето я издържи товар, а не.
                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Нашите от едно време на 48 волта.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Аз имам на Blue Sea Systems, 300А постоянно, 500А за 15 минути и 1500А за три минути. IP67. Купих го за 59лв. От venismarine.com .модела е BS6006.Като недостатък е само инчовите гайки, но за пет кинта си взех ключ 11/16
                    Последно редактирано от goshko-loshko; 04-08-15, 02:38.

Коментар

80 волта стандартно са българските . Малките ръчно водими са на 24 волта . Не случайно ЩСто заводски е монтирано от ляво на оператора да може в случай на необходимост бързо да го изключи . Ясене на камаза е автоматична (електрическа) и с нея никога не съм имал проблеми . На повечето камиони са такива така че със сигурност има и по качествени.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:68056022_3_585x461_klyuch-masa-za-tovarna-shkoda-kamaz-chasti.jpg
Прегледи:1
Размер:186.6 КБ
ID:5674638
                      Последно редактирано от sek.1; 04-08-15, 06:20.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X