Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мислех си аз за какво ли ми е тая ключ-маса?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мислех си аз за какво ли ми е тая ключ-маса?

Ключ-масата е малко прехвален детайл. Като я напънеш с 200 ампера на лебедка изяжда къде 1 волт. Съответно и грее. И като съм потегнал ел. инсталацията, не може ли и без нея?

http://www.dailymotion.com/video/x302xrr

Не можело. Във филмчето не се вижда почти нищо ама познайте защо освен пожарогасител нося и брадва.

Я дайте идея откъде се купува сериозна ключ-маса (поне 200 ампера продължителен товар) ?

От: Мислех си аз за какво ли ми е тая ключ-маса?

Е от това видео от космоса нищо не се види
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То не е видеото интересно. Аджамии гасят горяща жигула.

С брадва се отсича кабелът на акумулатора иначе може да затрупаш колата с пожарогасителен прах и да я удавиш с вода, тя все така ще си гори.

Кажи за ключ-маса ако знаеш.

Коментар

Пробвай Искра Силатроник. Уж знаят какво правят.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ключ плюс, има хубави при търговците на оборудване за лодки яхти и тн ...
          ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

В магазините с авточасти за товарни автомобили.Ще намериш и автоматична ключ-маса. Има такива ключове и по стартерните колички "стартерно устройство". "Требе търсене"-успех...

Коментар

Ключове има навсякъде, Ясен пита за истински, което не е ясно къде има.
              Повечето нямат нужда да държат на някви си ампери. Основното натоварване при тях идва от стартера, който работи за секунди.

Коментар

Този не става ли?
                http://www.ebay.com/itm/Battery-Isol...item4192c7f5f4

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Ключове има навсякъде, Ясен пита за истински, което не е ясно къде има. ...
                  На лебедката имах ключ-плюс (с предназначение изключително да ликвидира възможността за инцидентно задействане на лебедката). Там използвах такъв:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...041#post136041

без да констатирам каквито и да било проблеми. За да мога да прекъсвам елзахранването на Патрула отделно използвах стандартен ралидижийски ключ маса с две вериги, като по-слабичката от тях се използваше за задействане на соленоид от лебедка Warn, през който минаваше токът за лебедката.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    На лебедката имах ключ-плюс (с предназначение изключително да ликвидира възможността за инцидентно задействане на лебедката). Там използвах такъв:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...041#post136041

без да констатирам каквито и да било проблеми. За да мога да прекъсвам елзахранването на Патрула отделно използвах стандартен ралидижийски ключ маса с две вериги, като по-слабичката от тях се използваше за задействане на соленоид от лебедка Warn, през който минаваше токът за лебедката.
                    И аз съм с такъв на лебедката - от Явор Вромос...не беше скъп!
                    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Ключове има навсякъде, Ясен пита за истински, което не е ясно къде има.
                      Повечето нямат нужда да държат на някви си ампери. Основното натоварване при тях идва от стартера, който работи за секунди.
                      -За това "подсказваме" да се търси при частите за камиони и трактори. Там не са 200, а има и над 2000 амперови.
                      Стартерите на леките автомобили могат да "дръпнат" 100-200А,но при тежките машини е съвсем друга "бира". (Не е случайна и работата им на 24в.)

Коментар

На тоя чешкия четливо си пише 150 ампера и 2000 кратковременно.

Дайте сега някой с 400А продължително.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          ... Дайте сега някой с 400А продължително.
                          Ти колко продължително смяташ да го товариш с 400 А?!?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

За около 20 минути имам ток. Но не това е интересното. Повече ме дразни падът на напрежение в нея затова се оглеждам за по-мощна.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              На тоя чешкия четливо си пише 150 ампера и 2000 кратковременно.

Дайте сега някой с 400А продължително.
                              Всички автоматични ключ-маси отговарят на това изискване,проблема е коя ще е най-икономически изгодна.Търси от руските.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X