някой ползва ли дигитален амперметър , знае ли от къде да се здобия с такъв и как да го свържа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
дигитален амперметър
Свий
X
-
До: дигитален амперметър
Зада е постоянно свързан не е ли най добре да се свърже сеедно между клемата и полюса на акомулатора (последователно демек...) ако е така сметай бая мити кабели до таблото и после пак обратно до клемата...Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениеза техника на 12v ,значи максимум до 15vПриятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
)) Ама ти кажи кво все пак искаш да мериш. Напрежението ще ти даде едни сведения, токът - други.
Значи, цифровите прибори са безсмислени в транспортните средства. Показанията им се четат трудно и са неразбираеми. А през зимата дисплеите замръзват. После като се размръзнат обикновенно работят пак, ама не винаги.
Коментар
-
)) Мътна и кървава.
Виждал съм по магазините за туних някви джаджи, за които се твърди че показват капацитета на акумулатора. И демек колко ток е останал в него. Колко са менте не знам.
А ти що гасиш мотора като искаш всичко да свети?
Коментар
-
Камене,за твоя случай ще те посъветвам да си намериш амперметър ссъс стрелка като на старите "Москвич"-и.И изобщо от стара кола-може "Газ"-ка53,69 и т.н.Сигурно се сещаш,това е уредче със скала,на която нулата е в средата,наляво е до -20 А,надясно до +20 А.Тези уреди се монтираха във всички стари коли и камиони,после ги замениха с една лампа,която според мен не върши работа(такава е и на твоята "Нива").Аз съм се снабдил с такъв и ще го слагам на "Нива"-та,но още не съм стигнал дотам.Той си има и добър шунт отзад на корпуса(една малка планка между плюса и минуса на уреда).Но си намери ел.схема или го дай на майстор да го свърже,че не е трудно да го изгориш.Не е прецизен,но на теб ще ти свърши работа.За цифров в кола забрави.Стефан го е обяснил по-горе.ЛСД-дисплеите работят до първото замръзване,после показват йероглифи и почти винаги се изхвърлят след това.Аз така изхвърлих термометър и волтметър.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Коментар
-
Има и по-лесен начин. Щом проблемът е от мощни фарове кажи колко са мощниКолко вата са ти крушките? Делиш ватовете на 12В и получаваш тока. Внимавай да не си претовариш алтернатора. Повечето могат да дават около 50-60 ампера.
Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар