Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съживяване на починал оловно киселинен акумулатор и превръщането му в работещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съживяване на починал оловно киселинен акумулатор и превръщането му в работещ

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
    Следи от презареждане щях да намеря за толкова години - не мислиш ли ?
    Не.

Коментар

От: Съживяване на починал оловно киселинен акумулатор и превръщането му в работещ

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
      Минал съм му над 100 000 км .
      Я пак?
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

По 6600км. на година.
        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
        Киа спортаж2000тди 98г
        Ауди А3 1.9ТДИ
        Каравана Аdria 390Q

Коментар

За 15 години.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Варовици и Менделеев нямат отношение.
            Само да ми кажете какво става с киселината при среща с Менделеев.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Не.
              Добре - нека твоята крава да е мъжка .

Коментар

Я пак?
                С математиката съм добре , спокойно - нулите са точни . Да , на ден прави средно 30 км градско и леко извънградско каране . Кара се целогодишно , естествено в дните с особено неблагоприятни климатични условия - пробегът е по-малък . Правил съм 10 000 км за година , но с чести разходки до Пловдив , Асеновград , Стара Загора и околията . 1 година и половина си почина от мен поради счупена тазобедрена става , но го караше друг , за да не се схване . Километрите даже са и по-малко отчетени , защото няколко месеца беше със скъсано жило на километража , а и обича на задна гума да го карам - приводът е на предната . Акумулаторната тема се разводни нещо .

Коментар

Както Ясен каза по-горе-страшни за акумулатора са металните йони. И хлорта.
                  Варовици и Менделеев нямат отношение.

А при всичката психическа обремененост, че по тръбите тече едва ли не отрова-аз си пия ....
                  Аз също пия но това не я прави полезна....стари етернитови тръби,тук там железни,хлор,пробиви по трасето вкарващи пясък и квото се сетиш още.Не виждам смисъл това всичкото да се налива в читав акумулатор,при наличие на дестилирана вода.Аз може и да съм малко старомоден,ама за колата си ползвам само дестилирана вода-антифриза си разреждам с такава,течноста за чистачки и нея Акумулатора не щото е Bosch S5...Във фирмата имаме промишлен дестилатор и даже лед за уискито си правя от дестилирана вода-кубчетата стават кристални[emoji5]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X