Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски лед ламБи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Китайски лед ламБи

При последната смяна на крушка BA20D за фар преди няколко дена не издържаж и поръчах 2 такива.
    Предпочетох рефлекторни след "живите" снимки в началото.
    Идеята е да помагат и да на вадят очи насреща.
    За първото нямам съмнения, че фенера ми е по-практичен за светене от въпросният фар.
    За второто са по-скоро надежди...
    Като дойдат лай...та - ще видим!
    Враг усраине

Коментар

9 от тия осветяват футболна топка от 100 метра,в смисьл виждаш я ако караш с 20 км/ч

В пьлна тьмница сьщите тия 9 ги виждам от около 2 км и повече,но това на равно море и чист вьздух,на 500 метра ще те видят в тьмницата с тоя диод,за дневни не знам.

Виж тия долу,тая фирма поне я тормозим без една до сега да е клекнала та спокойно ги препорьчвам.

http://www.oznium.com/home-super-bright-spotlight
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Босе, понякога ми е труно да ти следвам мисълта
        Говориш за такива от моя линк или от твоят?
        Пък и да уточня, че ще ги турям на единит мотор и ще ги гледам от гърба им.
        При всички положения ще се стремя да заслепяват минимално при монтжа.
        Поръчал съм и един брой с лупа (30W, на жабата-циц..те), като коменирнаният по-горе но за съвсем други цели.
        Обаче ще имам възможност да сравня светлината и на двата, което е добре.
        Враг усраине

Коментар

Моя линк,твоите не ги знам,нямам преки впечатления и тия ватове я са толкова я не.

На цени са равни моите и твоите,моите съм ги тормозил,за твоите идея нямам?

Да имаш инфо като ти клекнат ламБите кои да търсиш.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

A, оки - мерсаж.
            Но като имам предвид колко ми е зле фара в момента мисля, че няма начин да не помогнат.
            По-важното е да не пречат (много) на тия около мен пък това пътя не е като Атланика - много сме
            Струва ми се, че рефлекторните ще бъдат по-добри в това отношение.
            Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:87.9 КБ
ID:5660579

Е за заслепяването не знам,ние ползваме за офроуд пък те не са мислени много да пазят очите на съседа.

За виждане ще те виждат,но ти какво ще виждаш с тия ватове и лампичка която си показал не съм сигурен.

Пусни снимки като стане
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ше пусна, разбира се.
                Нема страшно - както казах аз и сега нищо не виждам и нема начин да е по-зле.
                Един път замръкнах на скалите по Лъкатник и на връщане през дефилето не издържах - замотах фенера с изолирбанд на кормилото.
                Та си мисля, че 2 такива неща трябва да са дори по-добре.
                Жълтият като ги прати и аз ги туря - ще се разбере прав ли съм или не.
                Враг усраине

Коментар

Леле!
                  "Прогледнах"!!!
                  Ебаси, 4 години все едно съм карал със свещичка във фара!

Разликата е... Покъртителна.
                  Според повърхносните тестове дори не е за сметка на тези срещу мен.
                  Една от най-уместните ми "инвестиции"!
                  Ще направя снимки но в момента нямам под ръка свестна камера с ръчен режим, подходяща за целта.
                  Просто за 70лв... Нямам думи.
                  Враг усраине

Коментар

Азза 12 долара донаденах късите на колата,че светят и по-добре от заводския ксенон на другата па ти за 70 лева на колело.....трябва да можеш да вдяваш вече
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Е аз сума години вдявам, вече се оправям като прилеп в тъмното ама друго си е като ти е светло ше знаеш.
                      До тука сум дал поне половината за крушки - тия моите хем са редки, хем са скъпи, горят често и за финал - не светят даже като са здрави.
                      То тея 25 свещи, на променлив ток... Колко па да светят.
                      Родих се с тия 2 фара. Освен това ги купих от тук, имат 1 година гаранция.... Кво му плащаш за бел ден?
                      Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1432234482154.jpg
Размер:215.3 КБ
ID:5661817

Преди малко ми се обадиха и от DHL за тези, дето заръчах от ибей.
                        Тоя търгаш ги обявил на стойност 20$ и ся трябва да го освобождавам от митница...
                        Голяма преебавка се оказа тая покупка от Чайна.
                        Нищо де, фарчетата са супер.
                        Може да ги сложа някъде по ролбарите на драг-а.
                        Пък и нали сме българчета - обичаме да има [emoji2]
                        Враг усраине

Коментар

Стойката ти ли я прави,дай линк от де ги взе от тука ако може
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Стойката си е с фара и даже е неръждавейка.
                            Аз огънах само един Г образ за да я хвана към фиксатора на кола.
                            Иначе самите фарчета (тези от снимката) са от офроуд шопа.
                            Те рекламкрат тъка, така че няма проблем.
                            Те имат доста модели и готинотое, че може да ги светнеш на място.
                            Имаше и модели, дето пръскат по-силна светлина.
                            Те обаче са с дифузер, правят по-широко и лазлято петно но и заслепяват страхорно насреща под всякакъв ъгъл.
                            A на мен ми трябват предимно на шосе. Тези са спот и са страхотно решение.

Другите 2 дето пътуват от ибей изглеждат на снима 1:1 с тези, поше че били 15 W (бла-бла) и линк има по-горе.
                            Обаче с тоя DHL и забатачването в митница направо ми разказа играта [emoji35]
                            Враг усраине

Коментар

Дойдоха и ламБите от чайна таун. Обаче тази пратка с ДъХъЛъ верно ми се разказа играта.
                              Мито 30лв + около 5 часа изгубено време в митницата на аерогарата + 2 пъти ходене както до митницата, така и до DHL + 20лв за подготовка на митническа декларация...
                              По едно време се почувствах все едно обмитявам такер с петрол... Мани-мани, ур небесна.
                              Такова чудо до сега не си бях втъквал.
                              Разгониха ми фамилията.
                              Той търговеца не е виновен, аз съм за таковане, че не предположиш такъв чандж.
                              Иначе са 1:1 с тези, които купих от тук.
                              Видимо перфектно качество, същият светлинен поток.
                              Трябва обаче да се има предвид, че тези неща не са за статично ползване.
                              За 1 час светене загряват зверски. На мотора като се обдухват няма такъв проблем.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1432753604563.jpg
Размер:80.7 КБ
ID:5662650Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1432753625510.jpg
Размер:91.8 КБ
ID:5662651Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1432753639473.jpg
Размер:86.5 КБ
ID:5662652
                              Враг усраине

Коментар

Честито и да им се кефиш. Това с митница и дчл го коментирахме много отдавна, квадратен си е.
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X