Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски лед ламБи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Китайски лед ламБи

Е това е. На бобина някаква прилича. Снимката е кофти ама нямам макро на сапунерката.

Спарки, тоже читатал оказиваешся?
    0.774А . Писал съм.
    Лупата от долу е почти плоска а диода е на 2-3см навътре в корпуса. Вижда се на снимките. Така на око поне 1/2 от светлината отива по стените които дори не са лъскави.
    Другото интересно е, че на платчицата на диода пише CREE XML. За 2 не се говори.

Синтезирано:

1. Не е 30W a 10....евентуално.
    2. Не е баш херметизиран а почти.
    3. Не е XML2 а само XML

Те така по китайските сайтове.

Сега е момента да се излети някой съвестен модератор и да изтрие линковете. Инак някой може да се научи на нещо.
    Последно редактирано от drukman; 03-01-15, 13:58.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Платката на диода не е обвързана с диода, може да е л2 ама може и някакъв съвсем друг да е . При този ток на 12в ще е към 10вт .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Вън паниката и чувстото за прекараност. За тези пари си е бижу. ХМЛ е с 3 ивици/черти/линии успоредни на едната страна, ХМЛ2 е дибидюз гол/ все едно, че е капка. Разликата в тяхното светене е в зависимост от потребностите- колко да ти е истински цветът на гледаното, а не колко далеч ще гледаш (коментира се от създаването на форума) светкавично изчезва със следващите букви и цифри- колко синьо/жълто ще свети.
        http://www.fasttech.com/products/1425004
        http://www.candlepowerforums.com/vb/...en-XML-vs-XML2
        p.p. драйвер без дросел не е добър, този има голям
        Последно редактирано от veskov; 03-01-15, 14:40.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
          Разликата в тяхното светене е в зависимост от потребностите- колко да ти е истински цветът на гледаното, а не колко далеч ще гледаш (коментира се от създаването на форума) светкавично изчезва със следващите букви и цифри- колко синьо/жълто ще свети.
          Разликата е +20% за XM-L2 при еднакви други условия, тоест еднакъв бин, примерно U2. Като позагрее намалява де.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Е това е. На бобина някаква прилича. Снимката е кофти ама нямам макро на сапунерката...
            Дросела е това, на 1 снимка изглеждаше на нещо по-екзотично [emoji2]
            Ами със здраве да ги ползваш, дано да работи безотказно.
            Мен нещо не ме кефи. Предпочитам да потърся нещо друго, дори и да е по-скъпо.
            Не че цената е гаранция.
            А иначе доколкото разбирам не си го монтирал и нямаш впечатления доколко може да се кара на 2 такива наща с мотор?
            Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              ........ нямаш впечатления доколко може да се кара на 2 такива наща с мотор?
              Няма и да имам. Не карам мотор. Ако измислиш начин, мога да ти ги дам да ги пробваш или там каквото се сетиш. Аз няма да ги слагам тия дни.......
              Светят много добре за 10W, но много насочено. За дълги ...... не са достатъчно дълги. За къси са прекалено насочени.
              Това според мен.
              Аз съм ги взел да си ги сложа на пикапа срещу селяни нощем... в комплект с тия.

Фарове за мъгла си имам- немска Хела.

Нямам усещане да съм се прецакал. Никога не съм си и помислил, че китайските ватове са като немските. То и цените не са.
              След като пристигнаха и ги пробвах си поръчах още 2. Тия поне могат да се поправят доста.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Ясно.
                Ми не, тук не става въпрос за прецакване но на мен ми трябват за основни светлини.
                Обаче така както слушам май не е и за това.
                Въпреки, че сегашният фар ми е толкова зле, че трудно бих си представил как нещо може да свети по-зле!
                С малка разлика, че той ми е "без пари" а бай китай иска все пак нещо за тези светулки...
                Враг усраине

Коментар

Правихме проба с едни подобни ледове при Росен през деня.
                  Светехме с тях срещу колегата му. Оня махаше с ръце и разказваше за майка ми.
                  Кат го светнах с единия от тия халогени в средата на последната снимка се скри под масата и млъкна.

Лед за основна светлина ми се види несериозно. По-добре фар от Голф за 10 кинта
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Ти да не мислиш, че аз рипам на лед щото е по-шукаритетно и е мудерно?!?
                    Нямам достатъчно ток за истински фар, иначе отдавна да съм минал на стандарта клушка и през ум няма да ми мине да играя на руска рулетка с жълтите

П.С: Пфф, чак сега видях предложението, мерси за което но трябва малко да се отопи леда...
                    Ако още не си го монтирал може да дойда и да се възползвам от теста.
                    Знам, че лед за основна светлина не става ( не и за тези пари ) но както казах сравнен с настоящият - направо има шанс... [emoji6]
                    Последно редактирано от Esper; 03-01-15, 19:30.
                    Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Разликата е +20% за XM-L2 при еднакви други условия, тоест еднакъв бин, примерно U2. Като позагрее намалява де.
                      Да, но за вело/мото фар синьо 7000К вижда повече от 3200-4000 (има го май обсъждано при челниците). В къщи обратно- всичко е доста под 4000. Въпрос на вкус, а и не само.
                      п.п.За мотор/колело перфектно за каращия е самоделка с 3 диода, оптика, радиатор и общо не повече от 8-9вт., но проблемът за насрещните е повече от сериозен, бистри се преди доста време в друга тема за самоделките. Колегата е направил оптималното за моментните цени, времето ще покаже колко ще грее, респективно работи.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Да, но за вело/мото фар синьо 7000К вижда повече от 3200-4000
                        Това според кого?

А за другото - XM-L2 от даден бин(темпратура) дава 20% отгоре на XM-L от същия бин (температура). Това имах предвид. Безпредметно е да се сравняват лумени при различни температури - ясно е че студените дават повече лумени.

п.п.За мотор/колело перфектно за каращия е самоделка с 3 диода, оптика, радиатор и общо не повече от 8-9вт., но проблемът за насрещните е повече от сериозен, бистри се преди доста време в друга тема за самоделките. Колегата е направил оптималното за моментните цени, времето ще покаже колко ще грее, респективно работи.
                        За мотор проблема с насрещните си го има и с обикновен фар масово. Хем съм доста над земята карайки тераното, в сравнение с нормална кола.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Точно тия фарчета може да ти докарат боя някъде по шосетата.

Това е от 2м.

от 10тина метра

от 30-тина

Ш' ма прощавате за калпавите снимки, ама ....това е.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Нищо, че имаш 150 апарата, ни един не става за чеп за зеле!
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Не слагам зеле.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Сложи ли зелето? Монтира ли ламбите?
                                Май само пара в свирката?
                                Две седмици се криеш, вече се прУтснявам
                                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X