Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за машинка на батерия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за машинка на батерия

Абе и да не съм навътре, ще вляза, ма на тези години все по.често си задавам въпроса : "Струва ли си?". От една страна са четири спойки с поялника за кабела, от друга елементи, зарядни, пригаждания... Между другото си купих едно лидълско, "акумулаторна отверка" на 3.7 волта, литиева, много малко и симпатично, учудващо мощно "Парксайд".
    Последно редактирано от Chicho1; 30-12-14, 20:21.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Точно заради усложненията при зареждането на Li-Io акумулатор дадох идеята за замяна на старите Ni-Ca елементи с Ni-Mh. "Инвестицията" е еднократна - в закупуването им /около 40 лв./, но зареждането си остава сравнително по-просто и безопасно, докато сагата с Li-Io-ните е и по-сложна и даже може да е и опасна.
      Такава замяна с Ni-Mh елементи е отработена лично от мен на няколко винтоверта от различни модели - BOSCH, Makita, включително и на един Raider, при който смених и работното напрежение от 9.6V на 12V /вместо 8 сложих 10 елемента./ Два от тях са лично мои, а всички работят добре и се зареждат от оригиналните им зарядни без промени в устройството им.
      Успех!
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Почвай да спестяваш:
        http://www.independent.co.uk/extras/...s-9592780.html
        Конкретните не знам, но още не съм попаднал на такава, дето да "дърпа" съизмеримо с 1800 ватовия ми Panasonic, па макар и за 5 минути.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X