Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: чип

Ето го инжектопляктора,или още дисторшъна за китара.Врътката не е потенциометър,а 10 степенен превключвател.Свалих го от Сузуки 150 4такта карбуратор на което единствената електроника беше реле регулатора и комутатра за запалване.Скапания надпис не мога да го разчета,щото нямам акъла на модератора.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140628_123835.jpg
Прегледи:1
Размер:100.3 КБ
ID:5596105Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140628_122937.jpg
Прегледи:1
Размер:198.3 КБ
ID:5596104

Коментар

Надявах се някои да ми каже какво е това и как се оперира с него,ама уви.Хвърлям го в килера и засбравям!

Коментар

Първоначално публикуван от nicki19701 Преглед на мнение
        Ето го инжектопляктора,или още ...
        Иха! Стана интересно
        Захранване, антена и изход ... абе това да не е някой странен имобилайзер? Имаш ли дистанционно към него?
        ... освен ако не бъркам и това встрани не се окаже предавател, ама едва ли...

P.S. Малко съм позабравил китайския и изпитвам известни затруднения с разчитането на документацията но май наистина е приемник на 433MXz, който включва релето за някакъв период от време, определен от кондензаторите. Имобилайзер? Запалване за допълнителна печка? Дистанционно палене на двигател? Или просто уникално идиотска аларма
        Последно редактирано от tef4o; 30-06-14, 09:00.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Може и така да е ама какво ще прави монтирано на мотоциклета.Каквото и да е искам да разбера точно какво е.Пък и швабата досега не ме е лъгал никога..... пък знам ли?Очаквам още мнения!!!

Коментар

Прати ми линка с документацията ако не те затруднява!

Коментар

Пишеш в Гугъл ax5327p и ти излизат няколко линка, всичките на чайнистански, но като се вгледаш, се личи какво е.

Коментар

Това е връзката с описанието на чипа ax5327p : http://web.sunstare.com:8000/%E4%B8%...%80%815327.pdf
                Декодер за алармени устройства и/или дистанционни управления.
                Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Коментар

Това е дистанционен имобилайзер от зората на технологията. Цялото нещо категорично е приемник, чипчето е серийно-паралелен декодер на 4 бита с валидатор на 12-битов код. Галетният ключ избира на кой от 12-те "канала" да сработва джаджата (те всъщност са 16, ама ключът има само 12 позиции защото такъв е имало в партидата или защото 4 от тях са за други цели).

Коментар

Ъхъ. И в крайна сметка пак стигнахме до същото място: древна играчка без видимо приложение, на всичко отгоре половината липсва

Коментар

На 100% не мога да съм сигурен де ама по редположение базирано на 10 годишния ми престои в немско.
                      в немско има хомологация на всякъвъв вид МПС .На една камара младежи обаче не им се нрави че тротинетката им е ограничена.
                      Например на всичкото младеж от 16 до 18 г -те могат да карат само макс 50 кубика ,макс 5-6 кона и макс скорост до 55км/час.

Да ама като пипнат -тук там и тротинетката става много по мощна и скороста може да иде и до 100км/час.
                      Аз лично имах едно Пиаджо дето като му смених цилиндърчето,карбуратора и аспуфа и то по бая яко нанагорнище си караше с 55 -аз все пак оставих ограничителя на варио шаибата.

Та джаджи кат тия служат за следното - кат спре чичо полицаи некои такъв младеж и понеже полицията в немско не е толкова с празни тукви ( нека да не се обижд аникои с тая професия в БГ моля) та те имат едно устроиство дето -нещо кат подвижен измерител на мощност - та кат спрат некои младеж и му викат стои е там,а полицията слага задната гума на тва и дава газ и я тва нещо подмине макс скорост - на младежа и съответно на родителското тяло му се стъжва щото глобата е солена.
                      То МПС може да се преправя ама ВСЯКА промяна требе да е отразена в док на МПСто наи вече да е минало одобрение от ТУФа.

Неиде из мотора има ограничител на обороти и младежа го влючва кат го спрат полицаите и сложат моторетката на измерватела -така онова остава в зелената зона.

Мен не са ме спирали ама един колега ми показа глобата -каде 1000 евра затова дето модифицирал по гореописания начин едно сузуки скутерче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X