Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнителна "клема" на акумулатор???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Допълнителна "клема" на акумулатор???

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    ...
    Ники, 360-те ампера въртяха ли? Ами въртяха и то доста повече години.
    Всъщност, аз описвах този с по-краткия живот - продукта на Акумикар, който се произвеждаше в бяла кутия.
    "Оригиналният", в черната оребрена кутия, който изкара доста години, въобще нямам идея - с какви показатели е бил.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

За съжаление не мога да демонстрирам. По онова време имаше недостиг на акумулатори за леките автомобили. Затова пък 165 амперчасови имаше в изобилие. Отваряш акумулатора, изсипваш ектролита, разделяш елементите, с ножица за ламарина!!, режеш плочите, като внимаваш да не правиш късо. Активната маса не се изронваше или в много малко количество, премахваш няколко плочи, за да се съберат в по-малката кутия, лепиш с 500 ватов поялник...По-нататък е ясно. Събираш произведението, наливаш електролита и...А ами той работи!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
        Изкарваха 10+години,а днешните около 3г.
        С волгата на времето изкарах над 10 години с акумолатор на Кеворк . Спомням си че някъде около петата му го взе за профилактика . Взех си го след няколко дни беше с нова заливка отгоре и така още над 5 години . Обикновено късна есен минавах покрай него замерваше го с товарна вилка проверяваше електролита и доливаше дестилирана вода ако има нужда . Умря си заедно с колата . Нямам спомени да съм полагал повече грижи за старите акумолатори . И сега като имам време един два пъти в годината го пускам на зарядното за 24 часа на един два ампера .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X