Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Платка и Дисплей , какво могат?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Платка и Дисплей , какво могат?

Здравейте на всички!

Постоянно ми изпадат някакви такива джунджуриики на работа и винаги съм се чудил не може ли нещо да се направи от тях.

Днес взех ей това чудо:

Има слот за SD карта (сложих някаква със снимки но не се получи нищо).
    Също така според мен също има изход за звук отделно към него има бутонче (явно като се е натискало е обяснявало нещо за рекламираната стока).

Беше рекламно табло на Onkyo , и като му пусна захраване излизат 2 картинки на Onkyo които се сменят през някакво време.

Въпроса е дали има начин да му подкарам мой видео сигнал или това е просто фото рамка ?

На борда пише :

dpf-sw6236
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

От: Платка и Дисплей , какво могат?

Това мяза на стандартна платка за ЛЦд монитор ама това е само на пръв поглед....аз ако можех по мжежата .... ехе....
    Може и да може да подкараш видео ама като цяло ако не си пипал елекртоника го изхварли или го подари на някои дет ръчка....

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
      Това мяза на стандартна платка за ЛЦд монитор ама това е само на пръв поглед....аз ако можех по мжежата .... ехе....
      Може и да може да подкараш видео ама като цяло ако не си пипал елекртоника го изхварли или го подари на някои дет ръчка....
      Или отделеното време ще е повече от смисъла...
      ;-)
      Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
      нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Няма причини да са сложили вътре нещата за обработка на видеосигнал (и от тази страна на платката не се виждат такива неща). Снимки най-вероятно може да показва ако му ги насипеш на картата във вид и формат, който да възприема. Вероятно всякакви снимки ще възприема, ако картата е от старите (под 2гб, обикновено SD, а не SDHC). Също и вероятно някой формат видео.

Иначе това е един доволно тъп компютър, лошото е че най-вероятно нищо не се знае за него. Китайците са навързали частите и са скърпили код колкото да тръгне, след което самите те са изхвърлили документацията. Повечето такива чудесийки всъщност работят с Линукс, само че не знам как ще се докопаш до него.

Дисплеите от този вид са общо взето стандартни и може да се използват за някакво любителско устройство.

На платката големият квадратен чип е процесорът и по буквичките на него можеш да разбереш какво може, а големият правоъгълен чип е РАМ и също лесно се разбира колко е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X