Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отказа ми ключа..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отказа ми ключа..

Десо, ако до понеделник не си решил проблема,звънкай. Няма начин, ще тръгне.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Бат Ники, днеска бях на има няма 100 метра от твоя обект, ма от де да знам да се отбия..
      Ок! Тия дни ще ровя, ще гледам, ще чета и ако не се справя ще дойда.. Може една сбирка да си направим при Румен.. Дано е свършил тъмното, че съм му приготвил още.. Ти Столично пиеш нали?

Коментар

Язе па ше зема да се разходя къмто петолъчката след десет деня, белким се видим на живо.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Провери като за начало да не си е забравила паметта за ключа,само попитай как е процедурата при МБ,че мойто БМВ за 7 години ми е правило тази работа 5-6 пъти,разпознаването става с ключа за 2-3 сек.Опитай това преди да сменяш скъпи части.

Коментар

Като член на клуба на Мерцедес да дам малко подробности за ключа: отключване и заключване са на радио, а не на инфраред. Инфраред има две функции. Едната е за сваляне и вдигане на прозорците, като ключа се доближава и насочва до черното правоъгълниче до дръжката за отваряне на врата. Задържане на бутона за отключване отваря всички прозорци на автомобила докато се държи натиснат бутона, съответно със задържане на бутона заключване джамовете се вдигат. Тази функция ползва батерията на ключа.
            Втората функция на ИР е да запали автомобила при завъртане на ключа. За тази цел не се използва батерията на ключа, а има систена за индуциране на ток в ключа, така че да може да се запали автомобила и без батерия в дистанционното.
            Случва се ключа да не може да отключи, ако батериите, които са две(по спомен CR2025) са слаби. Въпреки слабите батерии диода на ключа премигва. Случва се и да се омажат кодовете за отключване и да се наложи синхронизация на ключа с колата, но махането на акумулатора на колата не решава този проблем, а създава купща други от сорта на светещи лампи за ЕСП, АБС, еърбег, неправилно функциониране на повечето системи за комфорт и т.н. Силно препоръчвам да не откача акумулатора.
            Принципно съм чувал за разни пинизи за синхронизация на ключа, но по дебелите книги пиши, че ключа се синхронизира автоматично когато се вкара в ключалката и се отключи кормилото.
            Смени батериите и опитай отново.
            Ако не се получава опитай да задържиш едновременно натиснати бутона за отключва и заключване докато не светне диода продължително(около 5 секунди задържаш бутоните), така би трябвало да кажеш на дистанционното дали да отключва само шофьорската врата или цялата кола, но се носи слух, че помага и при проблеми с отключване. За да се върнеш в стария режим отново задържаш бутоните.
            Другия вариант е повреда на антената на ресивъра на колата, ама там не мога да помогна.
            Ако нищо от горните не помага, ще трябва специалист и е възможно голямо изваждане.

Коментар

Що не си дигаш телефона, бре?

Коментар

Опитай да нагрееш леко гълтача с пистолет с топъл въздух,често така се оправя временно.Батерийте и да ги смениш те не играят роля за запалването.
                Последно редактирано от metalgiar; 15-03-14, 13:01.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Що не си дигаш телефона, бре?
                  Много спа щот..
                  А по въпросите днес по телефона..
                  Значи смених пак батериите с нови, ама чисто нови..
                  Нито иска да отключи, нито да свали прозорците.. Някъде по-гаден е проблема..
                  Айде тва вече едно на ръка, ама друга глупост направих.. Като тръгнах да вадя поплавъка в резервоара, счупих пластмасовата тръбичка която влиза в маркуча за горивото..
                  Ама не съм първия де.. Преди мен пак е чупена и имаше недобреизработен и навит шуцер в нея.. Ще го правя в понеделник вече, че днеска си начупих ръцете да блъскам докато развия гайката..
                  И още веднъж, МЕРСИ!

Коментар

А можеш ли да запалиш колата с този ключ?

Коментар

Да, паля я без проблем, стига да я отключа.. Бавно става, нерви трябват..

Коментар

Ако идваш към София мога да те насоча към специалисти, но за твоя регион не знам. За съжаление изглежда чрез форума не мога да помогна повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                          Да, паля я без проблем, стига да я отключа.. Бавно става, нерви трябват..
                          Сигурно ще ти се види тъпо, но имах подобен проблем. Даже пусках и тема тук. Освен, че колата не разпознаваше дистанционното на ключа, включваше ми се и алармата докато карам.
                          След всички манипулации, които си направил, провери и страничния бутон за затваряне, намиращ се в долната част на гредата на шофьорската врата. Моят е в гумено уплътнение. Първо пробвай на отворена врата - неколкократно натискане и пускане. Може да започне да разпознава ключа и да не ти се наложи нещо по-сериозно.
                          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Виж с камерата на телефона дали свети диода като натискаш бутоните
                            Може и самите бутони да правят проблем
                            може да трябва да се обучи пак ключа

Коментар

Значи, до колкото разбрах, понеже колата е при майстор вече 4-5 дни, та си говорим по телефона за много неща.. Автомобила е имал явно страничен удар и са сменени предна шофьорска ключалка и стъклото зад шофьора е сменяно.. Според него "модул комфорт" на вратата зад шофера е дефектирал.. Странно ми се вижда, но в понеделник или вторник ще знам повече и съответно ще обясня подробно, до колкото мога..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X