Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ с един акумулатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ с един акумулатор

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
    60Ah не е ли малък за дизел... Какъв ти е двигателя?
    А като се има предвид че подгревните свещи и те дърпат едни 15 - 20А и то преди да е завъртял стартера...
    По скоро 60-80А, това за четири свещи.
    А доста системи греят и след запалване, до достигане на определена температура на антифриза. Конкретно при мен до към 65-70 градуса!!

Коментар

Мерете стартерния ток на студено.Ако надхвърля разумните 350-400 ампера такъв акумулатор ще завърти три пъти и до там.Освен това има въртене и въртене.С първото и бензинов мотор не пали.А едногодишен акумолатор трябва сам да се "свести" за един чаас.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        ....... ма няма такава кола която при добра батерия и без отечки по нея да не може да запали след седмица или 10 дни стоене,не е произведена още......
        По-точно отдавна не се произвежда.....

Не го мъчи повече тоя акумулатор. Още горе ти написах, че понякога умират като цигани.
        Щом досега не си намерил проблема, значи е очевиден. ....15 кила скрап.
        100мА на 20Ач т.е 8 дена. и пак трябва да запали, защото ще има поне 15Ач ток......ако е читав.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Ееее, направо го отчаяхте човека...
          Според мен трябва да тръгне от евтиното към скъпото.
          Може просто да е била забравена лампа. Например недобре затворена врата или багажник.
          На колега му оставаше да свети лампата в жабката. Веднъж жената бе забравила габарити (как го е направила номера - не знам, защото по принцип колата гасеше всичко при изкарване на контактния ключ).
          Та ниже проблема да не се повтори.
          А ако се повтори, то нещата са ясни - колегите по-горе са ги описали...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Не е акумулатора. След десет дни откачена клема, запали от четвърт. Оказа се, че има още проблеми за мен. След проба на колата на път останових, че парното го няма и не вдига и грам, ама грам температура. Следователно двигателя се износва, консумацията расте, не работи добре и няма парно. За мен виновникът е термостата, който е отворен напълно и върти само на голям. Освен на Москвич не съм сменял та се надявам да няма никакви проблеми. Температурата беше 16 градуса, 80-90 средна скорост и температура първа черта в долно положение. Дали има и 30 градуса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X