Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форд Focus C-Max смяна на панела на ключа!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Форд Focus C-Max смяна на панела на ключа!

Чипа ти е TEXAS CRYPTO CODE .

Коментар

Това какво значи? Лошо ли е? Скъпо ли е? Не мога ли да махна имобилайзера и да не ми трябва чип? Нямам излишни пари за харчене ;(

Коментар

Ето това би трябвало да е твоят чип:
        4D-63 (T17) Texas crypto code transponder chipInfo - Ford, Mazda
        Type: Carbon
        Code TC15-TX 4D(63)-CRP-T17
        3 Buttons Remote Key 433MHz 4D63 for Ford
        Цената му май е към 10 US $, без доставката. Но, за единична бройка, доставката идва малко скъпичка - US $30.54 to Bulgaria
        Но, не зная дали ти трябва да си го търсиш сам, или този, дето ще ти го програмира ще си го достави. Той хем има контактите да си го поръча, хем си поема риска, ако се окаже, че не е точния чип или не се справи със задачата. На теб ти трябва компетентен човек, който се занимава професионално с това. Самостоятелните занимания доведоха до сегашната ситуация - не си се запознал с подробностите, какво съдържа ключа ти, кое за какво служи, къде се намира и как се изважда, счупил си едва ли не "най- важната част от ключа", без която колата ти остава "на трупчета" и сега се чудиш какво да правиш.
        Аз бих ти препоръчал да потърсиш специалист или в твоя град, или в най-близкия до тебе.

Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Да така е! Прав си. Организирал съм човек който казват че много разбира да дойде и да го оправи! Каза че имал чипове,и само щял да дойде да го кодира. Вече знам да не пипам ако не разбирам.

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
          Ето това би трябвало да е твоят чип:
          4D-63 (T17) Texas crypto code transponder chipInfo - Ford, Mazda
          Type: Carbon
          Code TC15-TX 4D(63)-CRP-T17
          3 Buttons Remote Key 433MHz 4D63 for Ford
          Цената му май е към 10 US $, без доставката. Но, за единична бройка, доставката идва малко скъпичка - US $30.54 to Bulgaria
          Но, не зная дали ти трябва да си го търсиш сам, или този, дето ще ти го програмира ще си го достави. Той хем има контактите да си го поръча, хем си поема риска, ако се окаже, че не е точния чип или не се справи със задачата. На теб ти трябва компетентен човек, който се занимава професионално с това. Самостоятелните занимания доведоха до сегашната ситуация - не си се запознал с подробностите, какво съдържа ключа ти, кое за какво служи, къде се намира и как се изважда, счупил си едва ли не "най- важната част от ключа", без която колата ти остава "на трупчета" и сега се чудиш какво да правиш.
          Аз бих ти препоръчал да потърсиш специалист или в твоя град, или в най-близкия до тебе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X