Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безплатен ток..:))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Безплатен ток..)

Първоначално публикуван от kty Преглед на мнение
    ..но явно никой не е гледал клипа до край.
    Гледаме, ама не е видно от къде наистина са захранени и шмиргела и професионалната бормашина.
    п.с. Иначе на кино сме гледали и извънземни дори...

Коментар

.......но явно никой не е гледал клипа до край.
      Гледах го и най-силно впечатление ми направи моментът, когато пуска шмиргела. Пусковият ток му е толкова голям, че ако наистина се захранваше от генератора, цялата маКина щеше да подскочи, а дори и ремъкът не трепна...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Колегата KTY, е пускал и много ценна тема за малка водна електростанция.
        Явно въпросът го вълнува, освен това е достатъчно компетентен за да знае, че това е майтап.

Понеже аз наскоро си изпатих, публикувайки грешна снимка и обяснявайки нещо, дето там го няма, зная колко е неприятно да те взимат на подбив, незаслужено.
        Така, че заставам на негова страна.
        Благодаря за подкрепата Ник.......

Може би ако на клипа се виждаше само как един генератор върти един мотор и обратно щеше да е наивно , но в случая те натоварват агрегата с минимум 500 вата. Не знам дали клипа е манипулиран и точно за това реших да го споделя тук.
        Красимир Йотов

Коментар

Клипа е манипулиран. Масата е скована от 2 реда дъски

Загледайте внимателно когато камерата надзърва от долу.
          Ясно се вижда, че под първия плот, има 2 плот с 10 санти навътре.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Goblin.....стиснахме си ръцете ....убедихте ме.... наистина агрегата не реагира на пусковата мощност на шмиргела.
            Красимир Йотов

Коментар

Разбира се, че е измама.

На закона за запазване на енергията се крепи не само училищната програма по физика. Той е в основата на целия свят - такъв, какъвто го има.

Доста са навързани нещата в природата. Не може да е възможен такъв генератор, във същата вселена, в която ние, хората, всеки ден да се събуждаме и да виждаме земята, небето, да дишаме въздуха и да цъкаме удивени пред компютрите. А водата е мокра, а лукът люти на очите.

В някоя друга вселена, където перпетуум мобиле е възможен, не сме възможни пък ние и всичко покрай нас. Минавка.

Коментар

Goblin.....стиснахме си ръцете ....убедихте ме.... наистина агрегата не реагира на пусковата мощност на шмиргела.
                Пуффф. Световната енергийна мафия, пак потри ръце и въздъхна.
                До следващия опит....

Коментар

Аз знам друг начин за постигане на безплатен ток, видял съм го с очите си /в ромската махала/, с две куки вързани на кабел, ама за съжаление нямам клип!
                  Майтап и да не се обиди някой!
                  Поздрави на всички!

Коментар

Пък аз бих изхвърлил ремъка, като ги свържа директно двата вала. Безплатен ток пък ще се набутвам с ремъци.

Коментар

Щом е заснето, значи бачка. Явява се вариация на една стара моя идея - UPS, към изхода му зарядно за акумулаторите, да ги зарежда за да има ток. Трябва ни ток за да тръгне първоначално системата, след това си консумираме излишъка...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X