Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безплатен ток..:))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Безплатен ток..:))

Здравейте колеги, случайно попаднах на това клипче....

http://www.youtube.com/watch?v=Fv53K...eature=related

Въпросът ми е : Къде е уловката или как да си направим такъв уред ?

Ако някой знае и сподели с нас как да си намалим месечните сметки за електричество нека сподели, ще му бъдем благодарни
    Красимир Йотов

От: Безплатен ток..)

Е да ,ама за колко време е генерираната мощност ?
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
      Е да ,ама за колко време е генерираната мощност ?
      Докато от ЧЕЗ пратят сметката

Коментар

Sori.
        Последно редактирано от DIMILIEV; 08-03-12, 18:27. Причина: Не съм толкова умен за да изразявам мнение по тази сериозна тема.
        При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Последно редактирано от agogov; 08-03-12, 17:19. Причина: неудачно мнение за сериозна тема
          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

В учебника по физика за 8-ми клас пише как да си направиш такова и много други подобни. Прочети го и ще ти светнат много неща, не само това.

П.С. Надявам се че темата е шеговита, щото иначе....мъка, мъка.

Коментар

Коларов......ми що не вземем по добре да заключим форума и да си четем учебниците за осми клас.И би ли бил така добър да ми извадиш ел.схемата от учебника за осми клас където пише как става превключването и колко точно можеш да натовариш този генератор,пише ли там дали е ефективен,дали е надежден.
              Не всички сме физици и електричари и добре ,че не сме... иначе ...мъка, мъка.
              Красимир Йотов

Коментар

Първоначално публикуван от kty Преглед на мнение
                ...ми що не вземем по добре да заключим форума и да си четем учебниците за осми клас...
                Предвид че темата явно не е шеговита - някои хора наистина би трябвало да го направят.

И наистина - мъка, мъка...
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Добре, знам че не е моя работа, но господа модератори - вие сте грамотни и образовани хора.
                  Докога ще продължават да се появяват теми за бълбукатори, перпетуум мобилета, как да изклатим Енергото с китайски уред включен в контакта?
                  Как като сложим едиквоси на двигателя и той започва да дава 102% процента икономия, включително и на боя и стъкла?
                  Не може ли да им се направи на тия хора отделна тема или раздел или квото там и на воля да нарушават физичните закони?
                  Разбирам, че и вие трябва да се забавлявате с нещо, но все пак...
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Затваряйте я тая тема ,че ми писна от мрънкалници....съжалявам че реших да споделя нещо с вас.
                    Красимир Йотов

Коментар

Аз лично когато се изложа като кифладжия гледам или да се засмея, или да замълча. Със сигурност избягвам да ставам агресивен

Определено има за какво да съжаляваш в конкретния случай, но вместо да се пениш вземи чукни "закон за запазване на енергията" в гугъл. Поне може от цялата дандания да изкараш ползата да научиш нещо което си пропуснал да научиш преди години. Никой не се е родил научен.

Коментар

Колегата KTY, е пускал и много ценна тема за малка водна електростанция.
                        Явно въпросът го вълнува, освен това е достатъчно компетентен за да знае, че това е майтап.

Понеже аз наскоро си изпатих, публикувайки грешна снимка и обяснявайки нещо, дето там го няма, зная колко е неприятно да те взимат на подбив, незаслужено.
                        Така, че заставам на негова страна.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Goblin закона за запазване на енергията е едно ,а на клипа добре се вижда ,че след изключването на електромотора от мрежата операторът включи в агрегата професионална бор машина и системата не угасна.Това е интересното в случая .......но явно никой не е гледал клипа до край.
                          Красимир Йотов

Коментар

на клипа добре се вижда
                            Не, не се вижда никак добре такова нещо.

Кабелът, който истински захранва машината, е под масата.

Коментар

Goblin закона за запазване на енергията е едно ,а на клипа добре се вижда ,че след изключването на електромотора от мрежата операторът включи в агрегата професионална бор машина и системата не угасна.Това е интересното в случая .......но явно никой не е гледал клипа до край.

Остава да се измери колко ток е изхарчил така (ако приемем че няма някъде кабел), и колко ток щеше да изхарчи ако просто си беше включил бормашината в мрежата, и си стискаме ръцете.

В читавите болници аварийните генератори (или поне - аварийните на първа линия) са с огромен маховик. Постоянно се върти, на ток, и движи агрегата. Спре ли тока - маховикът движи агрегата известно време, продължавайки да осигурява захранване. През това време другите генератори чинно палят и поемат щафетата.

Системата работи, но има строго определено предназначение, което в никакъв случай не е пестене на електроенергия. А темата е за "безплатен ток".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X