Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ядове с машини за татуировки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ядове с машини за татуировки

Някой някъде беше дал снимка с татуировка на руснак:

Настя (задраскано)
    Маша (задраскано)
    .....
    ПИВО! (без да е задраскано)

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има и по-радикален виц:
      Тате, щом си съгласен, тя се обезсмисля татуировката. Може би ще си купя цигари.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Тва е съвет, който задължително давам на всички...

Проблематиката е проучвана и от класическите американски художници карикатуристи

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ясене ... предеполагам, че А29 знаеш какво е. Дето има една дума - там съм израстнал. И преди да си отидат безвъзвратно, няколко години си изкарвах хляба, като ги тъпчех с всякаква електроника. Та ... вЕрвай ми, наясно съм с пиковете и отражението им и в механичната и в електронната част.

Както отбеляза Спарки, изрязването на определено ниво е достатъчно. Чисто информативно, 3-3.5 пъти захранващото напрежение е разумния предел. От там нататък и да има някой и да няма - все тая, ефект върху механичната част нулев. Кондензатора се изхвърля като стой та гледай при външен генератор. произволен 50 волтов транзистор с нужния ток ще свърши работа... друг е въпроса, че аз поне под 75 волтов не бих сложил, ама аз съм си идиот. Ако е по-читав Мосфет, даже няма и радиатор да му трябва.

Това, за което си абсолютно прав, е че в такава крайно далечна от електрониката област, подобни "нововъведения" няма да навлезнат бързо.

Иначе може всичко, друг е въпроса дали си струва заигравката. Ако машинката изкарва поне 2-3 години без да се строши нищо, едва ли някой ще се навие да свиква тепърва на различен начин на настройване, ако и да е по-лесен, в комплект с всичките му там гъзарии, включително и запомняне на настройки и т.н.

П.П. Ако някоя сътрин се събудя с калпава татуировка на челото, да знаеш, че първо теб ще обвиня
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

А29 не знам какво е, ама никак не споря с тебе за схемотехника, не и тук. Със сигурност има няколко подхода за решаване на проблема.

Колкото до татуировката на челото - все си мисля да оптимизирам разходите и времето с нажежена до червено желязна плоча с релефни букви и знаци. Пак ще се чете достатъчно ситен шрифт.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Колкото до татуировката на челото - все си мисля да оптимизирам разходите и времето с нажежена до червено желязна плоча с релефни букви и знаци. Пак ще се чете достатъчно ситен шрифт.
              Всъщност няма да се чете. Пробвано!
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Очертаваш се като достоен последовател на системният администратор Томас де Торквемада.
                Muy bien senor Yasen! Tenemos una esperanza grande para ti.
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  Всъщност няма да се чете. Пробвано!
                  Трябва стилизирано лого на Форума и около 30 букви. Въпрос на изчистен шрифт и кратка експозиция с висока температура.
                  Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                  Томас де Торквемада
                  Модератор, не администратор. Трябва да му се признае, че е модерирал доста по-голям форум с преобладаващо по-неграмотни потребители и е нормално да е развил някои методи преди мен.

Коментар

...Колкото до татуировката на челото - все си мисля да оптимизирам разходите и времето с нажежена до червено желязна плоча с релефни букви и знаци. Пак ще се чете достатъчно ситен шрифт.
                    Ааа, без такива. Т'ва го няма в правилата на форума...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Ааа, без такива. Т'ва го няма в правилата на форума...
                      Ще го допишем, ще го допишем. Убеден съм, че Общественият съвет единодушно ще одобри такива поправки.

Коментар

Ще го допишем, ще го допишем. Убеден съм, че Общественият съвет единодушно ще одобри такива поправки.

То, Светата Инквизиция ще бледнее пред нас бре ...?!? ...
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Вече ме сравниха с падре Торкемада (той се явява първият или един от първите шефове на Инквизицията). Мисля, че трябва да продължим достойно Делото му.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X