Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ядове с машини за татуировки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ядове с машини за татуировки

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Да не се обира, да не се обира, колко да не се обира? На обикновена запалителна бобина при същата схема обратното напрежение е около 400 волта при 12 входящо. А я обясни, как този пик се връща в захранването? Еле па, ако на захранването на изхода има подходящ кондензатор или захранването е 2-квадрантно. От височината на този пик зависи скоростта, с която котвата се връща. С един диод пикът може да стане 0, но машинката ще работи с 2 бода в секунда.

А да се сложи генератор - то може, ама както вече обясних на Спарки - губи се автентичност. Как ще се чувстваш, ако ти рисуват елфи и дракони на раменцето, а машината не пука и не пращи? И не, кондензаторът няма как да се изхвърли, защото иначе ще търсиш транзистор за 2000 волта с ценер в него.
    Въпреки, че и идея си нямам за какво си говорите ще вметна, че машината нито пука нито пращи, когато работи нормално. Трака но това е от хода на механичните части.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      Въпреки, че и идея си нямам за какво си говорите ще вметна, че машината нито пука нито пращи, когато работи нормално. Трака но това е от хода на механичните части.
      Абе, ако попадне в ръцете на Спарки - ще видиш ти тракане, съвсем друг и много по-тих звук ще изкара, а вместо това ще има дисплей и цифрова настройка на честотата и дължината на хода.

Коментар

TFT, transflective, поне 640х480, с анимирани менюта.
        И ще се управлява от 32 битов процесор на 50Mhz минумум.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кажете сега, че не съм ясновидец.

Дроб, я кажи друго - искам на някои потребители от Форума да татуирам на челата по-тежките форумни наказания. Да правя татуировки ще се науча бързо, а и да не станат първите идеални - не е фатално. Въпрос: има ли бои за татуиране, които избледняват и изчезват след определено време?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            TFT, transflective, поне 640х480, с анимирани менюта.
            И ще се управлява от 32 битов процесор на 50Mhz минумум.
            И един да държи куфарите с частите..... Да кажем, че грубо на една машина и се събират постоянна работа 2-3 часа на ден. Понякога много повече.... Работата не да я пуснеш и като е готова татуировката да я спреш. Всъшност се работи примерно 5 секунди след което 2 не работи. Тва се повтаря през различен период от време. Работи само докато иглата е в кожата след което се спира, като за целта има педал. Отделно се настройва от дължината, твърдоста на контактните пластини и растоянието им от бобините, работата на самата машина. Дали ще се правят сенки, линии, пълнеж. Какво съпротивление да оказва върху кожата преди да и паднат оборотите или да разпори клиента. Тва всичко е строго индивидуално за всеки дупкач. Колко курса требе да завърши по електроника за да може да си настрои машината ? Тая електроника ще харесва ли вибрации и влага ? Едната ми машина е над 10 годишна и до сега са и се събрали вероятно 5-6000 часа работа. Единственото което съм и сменял са контактни пластини.

Кажете сега, че не съм ясновидец.

Дроб, я кажи друго - искам на някои потребители от Форума да татуирам на челата по-тежките форумни наказания. Да правя татуировки ще се науча бързо, а и да не станат първите идеални - не е фатално. Въпрос: има ли бои за татуиране, които избледняват и изчезват след определено време?
            Не! Има разбойници, които предлагат подобни услуги като ползват нормални бои но ги вкарват по-плитко. Тук вече Спарки би могъл да се намеси с електроника понеже човешката ръка не може да контролира дълбочината толкова прецизно. Резултата - полувременна татуировка или лазерно премахване.
            Последно редактирано от droba; 04-01-12, 14:44.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Е сега ако напишете, че ще прави и кафе, ставам и си излизам....

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                И един да държи куфарите с частите..... Да кажем, че грубо на една машина и се събират постоянна работа 2-3 часа на ден. Понякога много повече.... Работата не да я пуснеш и като е готова татуировката да я спреш. Всъшност се работи примерно 5 секунди след което 2 не работи. Тва се повтаря през различен период от време. Работи само докато иглата е в кожата след което се спира, като за целта има педал. Отделно се настройва от дължината, твърдоста на контактните пластини и растоянието им от бобините, работата на самата машина. Дали ще се правят сенки, линии, пълнеж. Какво съпротивление да оказва върху кожата преди да и паднат оборотите или да разпори клиента. Тва всичко е строго индивидуално за всеки дупкач. Колко курса требе да завърши по електроника за да може да си настрои машината ? Тая електроника ще харесва ли вибрации и влага ? Едната ми машина е над 10 годишна и до сега са и се събрали вероятно 5-6000 часа работа. Единственото което съм и сменял са контактни пластини.
                Подценяваш Спарки. Пък и електрониката като такава. Всички тези въпроси са допустими в техническото задание и не особено трудни, а машинка с подобни възможности може да стане по-лека и по-малка от оригиналната, въпреки че работи от батерия, която е вътре в нея.

Разбира се, в дейност с хилядолетни традиции, такива нововъведения не влизат лесно. Машинката за вибрации с бобина, контакт и кондензатор е на около 100 години, не знам кога е влязла в татуировките, но все ми се чини, че е около 70-те години на миналия век, не по-рано.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  Не е невъзможно да се реализира.

Колкото до другото - няма грижи нито с обема, нито пък ще са необходими куфари. Елетрониката реално е по-малко от средностатистически телефон, и като обем, и като тегло. Захранването си идва по кабела, така или иначе.

Ама, що се връзваш? Ясен за пореден път ме подбъзиква, злобеейки че някак намирам време да се човъркам с неща, дето обичам.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ясно. А как стои въпросът с лазерното премахване? Прогарят ти цветната кожа, за да израсте нова без боя или е някакъв по-хитър метод? А остават ли очевидни следи?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Ясен за пореден път ме подбъзиква, злобеейки че някак намирам време да се човъркам с неща, дето обичам.
                      Спарки, аз злобея главно че АЗ не намирам време, иначе щяха да подбъзикват и мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Вероятно на някой няма да му пречи ако прави и свирки но аз лично си предпочитам моите машини. Има хора които работят на по 500 евро на час и за ангажирани по половин година напред. Дали пък не могат да си позволят екип от електротехници да им направят модерни машини ? Единственото съвременно нещо появило се по темата са машините с въздух. Опитах, не става. Поне за сега.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Neuma_Hybrid_Tattoo_Machine_01.jpg
Прегледи:1
Размер:36.6 КБ
ID:5333382

Коментар

Ясно. А как стои въпросът с лазерното премахване? Прогарят ти цветната кожа, за да израсте нова без боя или е някакъв по-хитър метод? А остават ли очевидни следи?
                          Не зная какъв точно е принципа но до сега не съм видял свястно премахната татуировка а не като да не съм виждал опитвали. Всичко до един твърдят че е адски болезнено и скъпо. В общи линии повечето изглеждат така

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:remove-tattoo-1.jpg
Прегледи:1
Размер:15.1 КБ
ID:5333383

Временните за които пита не са много по-различни.

Коментар

Спарки, аз злобея главно че АЗ не намирам време, иначе щяха да подбъзикват и мен.
                            Тъй де.

Иначе, то и аз не намирам. Крада всяка минутка, която мога. Работа имам за всичкия китайски народ, ама без някакво разнообразие ще изпуша.

Коментар

http://vbox7.com/play:d1d8beb6

Затова за да нети се налага да я махаш никога не си боди името на гаджето или жена си
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                                http://vbox7.com/play:d1d8beb6

Затова за да нети се налага да я махаш никога не си боди името на гаджето или жена си
                                Тва е съвет, който задължително давам на всички твърде влюбени и пияни. Англичаните са неудържими.... На един и същ глупак съм му препокривал старо име с ново 3 пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X