Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера за заден ход!...Съвети и Препоръки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера за заден ход!...Съвети и Препоръки!

знам ги тези над номера,но не ми харесва,как се вижда вечер,а и на моята кола имам една дръжка,която излиза точно по средата и пак няма да има разбирателство! ....Добре се вижда и на бронята като е,камерата е 120 градуса,даже си е супер!Тази,с която съм сега,ако е много високо,ми бяга картината,точно когато обектите са вече близо до мен!Ако искам да ги виждам,трябва по-голям ъгъл надолу да й дам!...А когато камерата е ниско долу на бронята,ще получа точно това....просто трябва да посвикна с гледката!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Имам известно развитие!
      Монтирах камерката,която ви казах и съм доволен!В средата на седмицата ще я изкарам от бокса и ще ви кача много снимки в действие,ако имате интерес! ....Ето ви засега постигнатия резултат!
      Прикачени файлове

Коментар

Ето и две снимки от пълен мрак в подземен гараж !
        Прикачени файлове

Коментар

Супер се е получило И аз искам да слагам такава с ориентири (зелените черти) и се чудих дали това е функция на дисплея... Явно не е...
          Само да попитам, тези ориентири, помагат ли ти, или...?!
          И другото, тези точки на бронята сензори за парктроник ли са?!
          Значи в случая с камерата на бронята има само един недостатък. При нормалните коли, тя е първото нещо което се чупи... Иначе картината е идеална!
          Можел ли да напишеш точния модел на камерата?

Коментар

1.ориентирите помагат доста ....поне за това да съдиш,кога да спреш!Ако се загледаш ще видиш,че последното очертание е червено и когато навлезнеш в него вече предмета е доста близо и трябва да спреш!Като свикнеш е супер! ....и ДА ориентирите са софтуер на камерата,не са функция на приемника!
            2. ДА това ми е парктроника,но след като зимата ми се скри едно отрязано дърво,реших да сложа камера!
            3.За мен това не е недостатък.....в смисъл,че не се будя с мисълта,че някой ще ме удари отзад....а ако стане...Живи и Здрави да сме,ще купя друга!
            4.Точния модел е един от трите на листа,който съм снимал,но кой точно....Само китайците си знаят! ....Наистина,ако знаех кой е щях да кажа!
            Резултата е много задоволителен и съм много доволен! ...Помага ми доста и даже с кеф си избирам най-гадните паркоместа!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X