Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера за заден ход!...Съвети и Препоръки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камера за заден ход!...Съвети и Препоръки!

Здравейте колеги!
    Не разбирам много от електроники,но имам човек,който ми прави колите и съм доволен,такаче моля да ми препоръчате конкретни модели на камерка за заден ход,за да си закупя и той да я монтира!Видях и другата тема,но там няма информация и затова пуснах тази!Моля,ако някой има монтирана такава камерка,да качи снимки как се вижда,ако е удобно и да изкаже мнение!Колата ми има парктроник,но явно не лови "чадър" ,а "лъчево" и чукнах едно колче,точно на 1см от датчика,без въобще да реагира,а после на проба се оказа,че си работи,но толкова си може!Та по тази причина съм решил да сложа камера,а колата е голяма и рядко има удобни парко места за нея,а често ми се налага да я карам из София!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

От: Камера за заден ход!...Съвети и Препоръки!

А до какви пари говорим ако има значение?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

....Винаги има значение(в България сме,все пак)!Еми мисля нещо до 100-150лв,впредвид това,че не е нещо много сложно!...Поправете ме,ако се лъжа!...Радвам се,че и ти се включи...става дума за 140-ка! ....обяснявам защо е такова и "ограничението" в цената -вчера карах Митсубиши с камера за 55лв(която е в комплект с диск със софтуер) от Илиенци,която беше с две разграфени черти в двата края и работеше много точно и добре(на касетофон с доста по-ниско качество от моя),та за това се зачудих,дали ако аз дам 100-150лв,няма да мога да си сложа нещо,което да е още по-добро?!
      Последно редактирано от CrAzY_eMo; 13-07-11, 22:57.

Коментар

Е щом е за 140 скачам веднага.

Сензора или окото е много важно,евтинките вадят ьгьл от 70-80 градуса,добрите по 170 та се вижда всичко.Другото важно е екрана,някой го закачат високо в сенника на колата,а твоя е дебел и се прибира достатьчно стабилно за да издьржи мальк екран.По тоя начин се избягва проблема с отражението в екрана,там високо такова няма.
        Избери ако можеш такава макина без жица,гледам,че ги има за по 150 кинта тук и гравния проблем с окабеляването го избягваш.
        Преди време гледах и аз за такова,че сина стана като гущерче и да го виждам кьде се шматка,че като вдигна задната щора и с тия тьмни стькла и голям задник и нищо не се вижда.Така си и остана проекта,май направо камерата ще я взема с автомобила закачен за нея ма да видим.

Сори,че не помагам много,но идея си нямам какво и на какви цени го има в Бьлгария,само знам,че по-зле няма как да е.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Точно и моята е така! ....Щорите...Тъмните стъкла....И малките огледала! Ами дисплея,ще позлвам този на касетофона (ЖВЦ) ...доста висок клас,с ДВД,но с малък екран,но на мен ми стига!...Не искам да монтирам монитори и такива работи...Гледам да си пазя колата фабрик и каквото правя,го правя да не си личи,че е преправяно....нямам обеснение,просто ми е слабост и си я обичам,та искам да си е както е излезнала от завода! ю
          Ами незнам...Нищо не разбирам от камери,от вчера се интересувам,но аз като реша нещо го правя,та до няколко дена ще сложа и ще кача и снимки!...Ако можете дайте някакви насоки,че в Петък вкарвам колата да и правя сумати неща,та ще хакна и камерка някаква!

Коментар

Ето! ...казвам ви аз,че няма да бавя проблема! ...До няколко дена,ако намеря време ще я монтирам и ще кажа отзиви!Камерката е 120 градусова,което смятам,че ще ми е достатъчно!...Избрах такава,защото не искам да дупча бронята за другия тип камери,а и смятам,че като монтирам тази над номера,представата за опасностите,ще е по-добра,понеже ще се вижда и самата броня!...Камера е с кабели,не е Блутут или Инфраред,но мен окабеляването не ме притеснява!....Ще я вържа да работи,само като съм на задна! ...Поздрави колеги!...Другата седмица ще покажа резултати,пък туко виж те зарибя и теб да си сложиш BENZBOSS!
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              ..Гледам да си пазя колата фабрик и каквото правя,го правя да не си личи,че е преправяно....нямам обеснение,просто ми е слабост и си я обичам,та искам да си е както е излезнала от завода!...
              За Мерседеса това е задължително!
              Успешен монтаж - тия юнаци, дето я монтират, трябва да знаят какво правят.

чакаме снимките

Коментар

Знаят...знаят! ...иначе не бих дал да го пипат! ....Може да струва 10000лв,ама си го обичам като за 300000лв! ...Наистина е задължително,защото видимостта от огледалата е малка,а колата е много хубава,но паркоместата в София са все по-гадни и ако неизползваш и последните 10см,"печелиш" качествено ужулване! ....Ще споделя отзиви и ще кача снимки,ако ви хареса да се възползвате и вие от това нещо,смятам че ще полезно на доста хора! ...Аз със нетърпение чакам да ми изтече гаранцията на буса и ще сложа и на него!

Коментар

В магазините на Конрад/Щайнберг/ има камери вградени в стойката на регистрационния номер.
                  Гледам в каталога им цените:
                  за JK-129D 79,63lv.
                  за JK-118D 68.87lv.
                  обаче трябва с кабели да се изведат до дисплей до водача.
                  За да се видят може да се напише модела в Гоогле и излизат разни сайтове.
                  Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                  ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Мерси колега! ....Това ще е полезно за следващите желаещи,а и за мен,ако не съм доволен!...Ако съм доволен и на вас ви хареса,ще ви кажа от къде съм я взел и колко пари струва,но първо да я сложа да няма много прецакани по веригата!

Коментар

Колега остави снимките, направи направо видео да я видим в действие
                      Не разбрах какъв дисплей ще ползваш за тази камера?

Коментар

Ok!Ще видя,дали ще се справя с качването на видео,но ако не успея,ще помагате!....Касетофона ми е JVC с двд и с малък екран,но ще ползвам него,защото не ме кефят тия големи монитори ,а това смятам,че ще ми е достатъчно!....Умея да паркирам,нямам проблем с това!...Просто видимоста от колата ми е малка и затова ми трябва малък жокер,такаче се задоволявам с това!

Коментар

Имам малко забавяне във проекта,понеже излезнаха други проблеми с колата,но вече ги отстраних и вчера се заиграх с камерката!Пробвах я....да ви кажа -много е добре!Видимостта е супер и обхвата на камерата е наистина голям! ....Дори аз не очаквах да е така!Дори на тъмно се вижда супер!...тя е с инфраред,а аз си мислех,че тези диоди отстрани осветяват!...Сега идва при мен проблема с монтажа!На моята кола няма хубаво място,на което да я сложа,без да ме дразни и да е естетично!Днес сигурно ще я сложа окончателно и ще ви покажа малко снимков материял и в процес на ползване ще ви кача и клипове,такаче темата да е образователна!

Коментар

....Драмата продължава! ...Камерка си бачка екстра,но не ми харесва как стой на колата и немога да Й намеря място,на което да застане адекватно и затова,утре ще купувам друга,която да монтирам на бронята(такава като сензор за парктроник),а тази ще продам! Ето ви малко снимки как стана и няколко снимки на касетофона!
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                              ....Драмата продължава! ...Камерка си бачка екстра,но не ми харесва как стой на колата и немога да Й намеря място,на което да застане адекватно и затова,утре ще купувам друга,която да монтирам на бронята(такава като сензор за парктроник),а тази ще продам! Ето ви малко снимки как стана и няколко снимки на касетофона!
                              Има такива които се монтират НАД НОМЕРА. Съмнява ме камерата в бронята да вади хубава картина, защото трудно ще я насочиш надолу, освен ако не стърчи. А тогава се обезмслят нещата. Ако става въпрос и тази може да я монтираш зад бронята... Въпроса е какво ще се вижда...
                              Няма ли място да влезе още навътре и да не стърчи така?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X