Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свързване на амперметър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свързване на амперметър

Плюсът на уреда (амперметъра) към плюса на генератора (алтернатора), минусът на уреда (амперметъра) към плюса на акумулатора. Аз лично не бих използвал този амперметър.

Коментар

Добре, ама кажи защо.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Препоръчаният модел от Стефан и sponch bob ми се струва по-практичен, заради факта, че поставен на кабела на алтернатора, при евентуално пробил диоден блок, ще отчете в минусовата скала при не работещ двигател. В същото време поставен пак на същото място няма да отчита цялата консумация и особено при работа на празен ход на двигателя и много включени консуматори.

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
          Не съм запознат с "войната срещу Стефан", но в случая си в грешка. Тока тече по повърхността на проводника. Точно затова са правят многожилни проводници за да има повече "повърхности". Това са технически понятия в реалност тока не "тече", електроните не тичат от единия до другия край на проводника, има "дупчеста проводимост" , но да не влизаме в дебати.
          Ей това вече е война със Стефан. Нито едно вярно твърдение в област, силно професионална на Стефан. Ама кой съм аз, че да разбирам от физика на кондензирана материя, ...

Коментар

Хайде пак в пети клас! Какво мери всеки един измерителен уред? Ток или напрежение и как става това?
            Разбира се питането е за U. I. R.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Хайде пак в пети клас! Какво мери всеки един измерителен уред? Ток или напрежение и как става това?
              Разбира се питането е за U. I. R.
              Какъв е уреда, че различните мерят различни величини?
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X