Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Fuel Pressure Regulator

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Fuel Pressure Regulator

Двигателите с турбо имат по-големи камери и от там и по-ниска компресия (8-9), защото турбото вкарва повече въздух.БУталата и биелите са усилени.Моторите са с по 12-14 компресия май ти трябват по-ниски бутала или издълбана глава.Центровката се променя рязко когато се качи налягането на турбото (дава се повече аванс) за да има време да изгори сместа, трябва да имаш и там регулатор.Комресора като ти направи налягане около 1 атмосфера в колектора - първи цилиндър мисля ,че няма да дръпне всичко ,но е въпрос на изчисление. Имаш възможност да качиш оборотите на компресора а с изпускателен клапан да регулираш налягането.
    Не се отказвай , но това е много работа настройки и пари ,а крайния ефект може да не е какъвто си очаквал.

Коментар

До: Re: Fuel Pressure Regulator

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Това е точно така, но при двигателите с турбина вакуумът се взема НАД дроселите. Освен вакуумът мембраната е подложена на двойно въздействие. От едната страна я дърпа вакуумът - от другата я бута налягането на бензина.
      Обикновено регулаторът има винт за регулиране, който при някои модели е скрит под заводска пломба. Освен това са различни за карбуратор и инжекцион. Мога да ти подаря такъв за карбуратор.
      Здравей, случайно попаднах на 1 твое мнение от 2007 г. Та имам следния въпрос: Случайно да ти се намира регулатор за карбураторен мотор или поне да ме насочиш от каква кола мога да взема регулатор за ниско налягане че све пак карбураторите искат 4пси макс. и такъв от инжекцион няма да ми върши работа.

Благоаря предварително !

Коментар

До: Fuel Pressure Regulator

Отдавна нямам такива неща, но такъв регулатор може да намериш от ранните (карбураторни) версии на LanciaDelta HF
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X