Този дето е писал статията от този линк дали е нормален а?
Този, дето е писал, не е преписал като хората полицейския бюлетин. Сменил съм вече линка с такъв към първоизточника на информацията.
Tака вече става. А колата е гръмнала щото явно патката е била с запушен нос. В това състояние на болест е трябвало да си стои в къщи. Къде е тръгнала
Винаги човек може да изтъкне някакви причини за това колко е опасна газта. Мойто мнение е че тя е по безопасна от течните горива, това е и една от причините да я избера за гориво.
Мойто мнение е че тя е по безопасна от течните горива, това е и една от причините да я избера за гориво.
Да забелязваш една разлика? Аз не видях някой с дизел да е дошъл в темата ти за газовите уредби да ти дава акъл да се откажеш от газта и да ти вика, че си болен фанатик ...
Айде да се спре с офтопика в тази тема и тя да си остане за това, дето го пише в заглавието!
Ето преместиха ни тъпотийте в нова тема да си се плюеме на спокойствие. Тъпото е че от това полза нема. Никого не убеждавам че газта е по доброто гориво. Всеки да си прави квото си иска до като закон не забрани употребата на някое от горивата и това е.
Чичо ми работи в Опел в Германия. От него знам че зимата се слага бензин/дизел - 1/10.
Лесно запалимите горива обаче не са шега работа. Бензина може да се запали когато зареждате от статично електричество. Така че по внимателно.
Коментар