Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes w210 300TD om606 син пушек ,люти на очите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes w210 300TD om606 син пушек ,люти на очите.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    А, като няма турбо и олива с нафта пуши и смъди на очите
    ... и върви като спънат кон . С други думи : ако нема турбо , требе да се качва сефте в тази кола , за да не усети .
    А човека откъм пауър не се оплаква . Обаче трака-тропа , а към това турбото нема отношение

Сега ше му разбъзикат и помпата и накрая .... като в оня виц дето българина изял половин торба сол , отнесъл 99 тояги и накрая си платил кесията с жълтици .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Там, където го пращам, ще му оправят колата.
      Независимо от ТНТМ-тата по нея.

Коментар

Аре бе Владо, Бош да не правят хиляди милиони видове разпръсквачи Ся че количеството се регулира с пулове е друга тема. Те тия от бош сервиз дето бутали аванса ме бутнаха в киреча
        Бутали са аванса,защото на колегата помпата е с износени елементи,затова.Пада и налягането ,не отварят дюзите добре,не разпрашават-детонация-капчици -смрад на автогара.
        100% мотор и помпа на мнооооого километри.и 300тд е 6 цилиндров с механична редова помпа с ел клапан и имобилайзер в него.Уя му диагностики и т.н ,чист механичен кош дето кара 2 милиона км.
        РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Ся, у помпата имобилайзер няма. Мога да ти я снимам
          И като са бутнали аванса кво е станало? Едно голямо нищо.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тунинг във ФорумЪт*
            и аборт по телефона ...

--------------
            * -според B.Gagic (бел. прев.)

Коментар

Тоя кош на помпата има само това:

Сменя се за половин час и много мамата ако болтовете са затегнали

Човека не е писал колко върви колата , да не се окаже (така и предполагам) заталачен ЕГР и блокирал клапан на турбото (или още по-добре, скъсан вакуумен регулатор).

Играл съм това хоро ...
              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Откъм вървене не се оплаквам ,и преди и сега върви по същия начин. Свързах се с човека за когото ме посъветва колегата. Той беше достатъчно откровен да ми каже ,че диагностиката няма да ми реши проблема понеже електрониката е малко и няма да покаже къде нещо не е наред, но пък ми каза къде биха ми обърнали внимание и смятам да посетя мястото. След това ще споделя мнение. Благодаря на всички ви!

П.С. колата е доста запазена и личи ,че няма милиони километри навъртени, а до колкото знам рядко двигателя може д анадживее помпата, дано е нещо до настройки само ,ще си покаже.

Коментар

В твоя случай и двете карат милион километри! Закачете я на диагностиката да си каже проблемите, т.е. дали дебитомера е наред, дали има достатъчно налягане и тнт.
                  Поздрави на бат Ачо
                  Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                  Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                  Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Абе сори за невежеството , ама аз ли не съм в час , махмурлука ли не ми е минАл , ма нещо не вдявам : Търтьо , тоз мотор не е ли кат нашите , бре ? В смисъл едно елуправление на газта и клапан за гасене ? Или е с компютри , електроники , дебитомери и прочие полюциЙ ?
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е то ел управлението е през компотер и чете амнайсе датчика и не е просто ел газ. Отделно след 98-я някъде слагат и дебитомер.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е то ел управлението е през компотер и чете амнайсе датчика и не е просто ел газ. Отделно след 98-я някъде слагат и дебитомер.
                        Ба ! амнайсе .... "Комп" е даже силно казано . Иначе след `98-ма , коня е у рЯката , ама останах с впечатление че на колегата е от по - железните... ъъъ по-простите де .

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Ба ! амнайсе .... "Комп" е даже силно казано . Иначе след `98-ма , коня е у рЯката , ама останах с впечатление че на колегата е от по - железните... ъъъ по-простите де .
                          Мога да ти ги покажа сичките и да ти кажа без кои работи ама куцо, и без кои е се тая.
                          Железните са от преди ом606/605.

Коментар

Здравейте колеги, ОТ КОГА ТЪРСЯ СРОДНА ДУШИЦА С ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ... преди година се сдобих с Е320 w210 2001г ОМ613, при студено време като паднат температурите ми пуши зверски сиво, люти и смърди ужасно докато загрее над 60градуса ( или после поне не се забелязва толкова много). Два пъти на диагностика ( един път в сервиз на мерцедес в Благоевград и един път на гаражен майстор резултата един и същ )- дюзи на 0,1 (отделно ги минах и на стенд всичко е ОК) и излиза само грешка на печката; ЕГР го затапиха,но проблема си остава и за това си го оправих в нормално отпушено положение. Нямам загуба на антифриз, масло за 10 000км около 500мл съм долял.Търгашите в автокъщата са изтърбушили катализаторите. Разход на гориво голям... . Доста ми омаслява филтъра на картерните газове, мисля да го сменям и него. Видял съм се в чудо дал съм около 1500лв по майстори и никой не ми помага само ме таксуват, моля помагайте. Кажете на кой да я закарам и да ми отстрани това пушене, отзад е като стар чавдар... бах тая кочина златна ми излезна....... Благодаря Ви предварително !

Коментар

Имах същият проблем с мерцедес Ц270 ЦДИ ,оправи се със смяна на дебитомер,уж на диагностика показваше че е в норми,след смяната колата заспа.
                              0 8 76 36 8 542

Коментар

Колега, господ здраве да ти дава, торба с евро пари и много красиви жени !!! Смених дебитомера и мерцедеса спря да пуши !!! Сърдечни благодарности !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X