Миналото лято като се качвах към хижа Вихрен ми направи впечатление че пуши леко, едва забележимо. Като слязох на ниското се оправи. Зимата пропушваше пак ,и чукаше двигателя по необичайно, като 123-ка
. Един приятел предложи да погледна разпръквачите. Свалихме ги ,пуснахме ги на стенд и всички бяха заминали "пикаели" нафта, не разпрашавали. Сменихме ги ,но може би направихме грешка ,че сложихме такива от фолксваген ,понеже в чужд форум бяха споделили ,че слагат такива от голф ,които пускали с около 10% повече нафта и решихме да сложим същите. Бяха настроени и отново пушеше. Дори повече. Сега има съмнение ,че трябва да се настрои помпата ,но тук за Варна ми казаха един майстор ,който ако се стигне до сваляне на помпа цените отиват над 1000лв ... не знам реално ли е ,ако може да ме ориентирате с някакви цифри. Чудя се дали тези немерцедески разпръсквачи ,не са си на мястото и заради тях пуши. Колата я карах в Бош сервиз за преглед, бутнаха аванса на помпата ,и сега на около 2-3000 оборота малко претриса двигателя и се затормозява да вдигне оборотите ,когато подавам плавно газ, съответно при повече газ пуши повече и вече при високи обороти изчиства и спира да пуши. /за Бош сервиза не казвам нищо лошо ,предложиха ако кажа че ще свалят помпата и разпръсквачите и ги карат подред докато се намери проблема ,но на мен ми се стори като страшно много пари ,дори не питах колко ,все ми се въртяха тези 1000лв които се дават ако се стигне до сваляне на помпа .../ Това е което забелязвам ,посъветвайте ме къде да я закарам.

Коментар