Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На празен ход температурата расте, в по-високи обороти спада - водна помпа ли е това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На празен ход температурата расте, в по-високи обороти спада - водна помпа ли е т

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:143.2 КБ
ID:5547236
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:89.4 КБ
ID:5547237

Ясене, е за тива говори брата. Това гуменото бута охлаждащата вода на морския дизел. В това състояние беше минала тестове преди покупка. Даваш и газ и охлажда.
    Аз ако съм на тебе- помпата ми остава в ръцете да я разгледам, радиаторите ги сваляш, и с полашкване/подрусване/джуркане ги изчистваш от вътре.
    Мдааам, знам, по сред зима това си е мазохизъм. Ама нали на чужд гръб 100 тояги...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

От: На празен ход температурата расте, в по-високи обороти спада - водна помпа ли е т

Сложи и електрическа от баварец,върти и на ниски обороти злобно,а с тия Рена нещо ме съмняваш,смени марката........ Хихихх
      Последно редактирано от BENZBOSS; 22-12-13, 07:30.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

2.2. е готин мотор. От помпата е. Сваляш я, изхвърляш гарнитурата, лепиш тънко със силикон и забравяш. Звънни на Брато. Той е спИсиалист.

Остана ми една истинска помпа но не помня от 2.2 или от 1.7 мотор е. Ако си я познаеш...

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          2.2. е готин мотор. От помпата е. Сваляш я, изхвърляш гарнитурата, лепиш тънко със силикон и забравяш. Звънни на Брато. Той е спИсиалист.

Остана ми една истинска помпа но не помня от 2.2 или от 1.7 мотор е. Ако си я познаеш...
          Напиши номер и ще си я позная.

Коментар

К'ъв номер. Тая няма такива екстри.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

А освен всичко друго, може от предишния "майстор" да е заложена по-дебела гарнитура на водната помпа.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X