Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново за ве-образните и пушеците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отново за ве-образните и пушеците

И аз това казвам - първо да се включи диагностика и после да коментираме.
    Сещам се за случай, когато единият катализатор е вертикално, а другият е заврян нейде си хоризонтално. В хоризонталния винаги се събира вода при къси курсове сутрин до работа и когато се позагрее пуши(пара) доста повече от другия.

Коментар

Давай им за пример мотор от близкото минало -М120 или 12 цилиндровия на Мерцедес Ска е събран от 2 мотора М104 под 93 градуса /това по спомени с градусите /.Мотора има отделен дебитомер за всяка банка,отделен дросел........само коляновия вал дето няма близнак,всичко друго му е все едно си хванал 2 шестака и си ги наврял под един капак.

Както се каза те от завода 2 мотора еднакви не излизат,2 катализатора еднакви няма,а и за да му нахакат нормална резервна гума се налага генерацията да я обикаля та и там малко дължината на едната траба е по така с дължината на другата.

Твоя клиент кога за последно е трошил мотор с нормално каране?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        И аз това казвам - първо да се включи диагностика и после да коментираме.
        Сещам се за случай, когато единият катализатор е вертикално, а другият е заврян нейде си хоризонтално. В хоризонталния винаги се събира вода при къси курсове сутрин до работа и когато се позагрее пуши(пара) доста повече от другия.
        Това съм го виждал при X-type. Рядко глупава кола.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X