Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Термостат - какво би стано ако се отстрани...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Термостат - какво би стано ако се отстрани...

Първоначално публикуван от yovcho Преглед на мнение
    Добре де, стегни го това съединение от което ти капе.

Охл. система на автомобила е с пружинни скоби за стягане на гумените съединения, трябва да сменя всички по веригата, не са никак малко а и мисля те са ми буфер преди да пръсне радиатор например прегряване или блок...страшно ми е да ги пипам...

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Смени си капачката! Струва 10лв. Твоята е предполагам от малките - 0.9 бара. Това е първото нещо, което трябва да направиш. Всичко останало после.

Коментар

Мерси рибаро, ако е така още днес смяна на 1-2 гумени съединения + капачка и тест...

Дано...
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Гледам, че не докладваш, но съм сигурен, че като смениш капачката на радиатора ще се оправи

Коментар

Мерси дано да си прав, но нямах време днес да ходя до магазини и да ремонтирам...

Сега имам други ядове, не фатални ама дразнещи но ще пусна друга тема...

Поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Преди магазините мога да ти кажа как да пробваш клапана в капачката без да го сваляш от колата. Взимаш помпа с манометър на нея и я връзваш към кранчето за изтакане на радиатора. Изваждаш маркучето, което отива от радиатора към разширителния съд. Започваш да помпиш и като стигне до 0.9 атм.(или колкото пише на капачката) от горното маркуче трябва да изхвърли течност. Може да стигне до 1 атм. защото има толеранс, но не много повече. И на манометъра трябва да имаш доверие т.е. да е сигурен

Коментар

Мерси за съвета колега, но се опасявам, че ми липсва такава помпа с манометър, тя би ми била от ползва и за в бъдеще но...ако е трицифрена сума май ще пропусна този тест

Поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X